Monogatari Serisinin Off Season ve Monster Season Romanlarına Anime Uyarlaması Geliyor
Animenin yapımını önceki monogatari serisi uyarlamalarında olduğu gibi SHAFT üstleniyor.

Aniplex, NisiOisin'in Monogatari serisindeki Off Season ve Monster Season kitaplarının animeye uyarlanacağını duyurdu. Anime, Monogatari Serisi Off & Monster Season adıyla SHAFT stüdyosu tarafından yapılacak.

 

Tanıtım Videosu

Akio Watanabe tarafından çizilmiş olan ana görsel:

"Gençlik geçmişe ve geleceğe devam ediyor."

"Gençlik geçmişe ve geleceğe devam ediyor."

Aniplex üzerinde çalıştığı yeni yapımı "O" ve "M" kod adlarıyla iki farklı web sitesinde göstermişti.

Bu anime için geri dönen ekip şöyle: Baş yönetmen olarak Akiyuki Simbo, yönetmen olarak Midori Yoshizawa (Zoku Owarimonogatari bölüm yönetmeni) ve karakter tasarımcısı ile baş animasyon yönetmeni olarak ise Akio Watanabe. Simbo ve Fuyashi Tou önceki monogatari serilerinde olduğu gibi serinin senaryolarını denetliyor.

NisiOisin'in roman serisi, 2006'da iki ciltlik Bakemonogatari hikayesiyle başladı ve 2009'da animeye uyarlandı. "Final sezonu" roman serisi Zoku Owarimonogatari ile 2014'te sona erdi, ancak "Monogatari Serisi, Next Season Tsugimonogatari" için bir teaser içeriyordu.

"Off Season" romanlarının dördü -Orokamonogatari, Wazamonogatari, Nademonogatari ve Musubimonogatari- sırasıyla Ekim 2015, Ocak 2016, Temmuz 2016 ve Ocak 2017'de satışa sunuldu. Romanlar, serinin farklı noktalarında geçen kısa hikayeleri konu alıyor.

"Monster Season" roman serisi, Temmuz 2017'de Shinobumonogatari romanıyla başladı. Serinin diğer romanları arasında Yoimonogatari, Amarimonogatari, Ougimonogatari ve Ağustos 2021'de satışa sunulan iki ciltlik Shinomonogatari romanı bulunuyor. Romanlar üniversite ortamında geçiyor ve ana serinin devamı niteliğinde.

Serinin en yeni romanı ise Mayıs 2023'te satışa sunulan Ikusamonogatari.

 

 

Kaynaklar:
Monogatari Serisi web sitesi
ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları