Mob Psycho 100'ün Reigen'i 19 Mart'ta Spinoff Manga Oluyor
ONE, mangayı Manga ONE aplikasyonunda animenin etkinliğinden 1 gün sonra yayımlayacak.

Shogakukan'nın Manga ONE uygulaması, ONE'ın Reigen'i baz alan Mob Psycho 100 mangasının spinoff'unu 19 Mart'ta yayımlamaya başlayacak. 

Image

Karakter Reigen'in ilham verdiği Mob Psycho 100 Reigen ~Shirarezaru Kiseki Reinōryokusha~ (The Miraculous Unknown Psychic) etkinlik animesi, 60 dakikalık bir derleme ile Chiba'daki Maihama Ampitheater'da 18 Mart'ta sevenleri için iki kez beyaz ekranda olacak. 

Mob'un ustası Reigen'in otobiyografi yazma fikrini merkezine alan anime, önceden yayınlanan TV animesini baz alsa da yaklaşık %25'i yeni sahnelerden oluşacak ve orijinal animedeki kadroda bu animede yer alacak.

Animenin Blu-ray Disc ve DVD'si kitap kapağı (Digipak paketleme -CD veya DVD'leri bir veya daha fazla disk için dahili bir plastik tutucu için tipik kartondan yapılmış bir ambalaj türü-), şeffaf bookmark, bonus etiket ve Reigen'in otobiyografisinden 16 sayfalık alıntı yer alacak.  Etkinlik için yapılacak bu home tipi video, 18 Mart'ta etkinlik izleyicileriyle buluşacak ve animenin Blu-ray, DVD'leri 23 Mart'tan sonra sipariş ediliyor olacak. 

Umarız bu sene bitmeden usta Reigen'in otobiyografisini baz alan mangayı okuma, animesini de izleme şansını buluruz.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları