Mob Psycho 100 Animesinin 2. Sezonu Geliyor
Bugün yapılan "Mob Psycho 100 Reigen ~Shirarezaru Kiseki Reinōryokusha~" (The Miraculous Unknown Psychic) etkinliğinde yapılan bir duyuruda, Mob Psycho 100 manga serisinin TV animesinin ikinci sezonunun geleceği açıklandı.

ÖZET

Kageyama Shigeo (nam-ı diğer "Serseri") psişik güçlere sahip bir 8. sınıf öğrencisidir. Genç yaşından itibaren doğaüstü güçlerini pek çok alanda sergileme fırsatı bulsa da bu özelliklerinin insanlar tarafından hoş karşılanmadığını görünce güçlerini giderek içinde saklamaya başlar. Artık tek arzusu, sınıfındaki Tsubomi adlı kızla arkadaşlık kurmak ve psişik güçlerini nasıl kullanacağını öğütleyen "rehberi"yle birlikte hayattaki amacını keşfetmektir.

ONE'ın orijinal mangasının anime uyarlaması, Temmuz 2016'da Japonya'da prömiyer yaptı ve Crunchyroll, seriyi Japonya'da yayınlandığı gibi İngilizce altyazılı olarak yayınladı. Funimation, Aralık 2016'da animeyi İngilizce altyazılı olarak yayınladı.

Orijinal manga yaratıcısı ONE (One-Punch Man), 2012'de Ura Sunday'de mangayı yayınlamaya başladı ve daha sonra 2014'te Shogakukan'ın Manga ONE uygulamasında Mob Psycho 100 serisini yayınladı ve Aralık ayında sona erdi. Shogakukan, geçtiğimiz Ekim ayında manganın 15. derlenmiş kitap cildi yayınlandı.

Yönetmen Yuzuru Tachikawa, etkinlikte kadronun değişmeyeceğini açıkladı.

kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları