Mazinger Z'nin filmi geliyor
45. yıl dönümü için Mazinger Z'nin filmi geliyor

Mazinger Z'nin filmi geliyor

Toei Animation Perşembe günü Go Nagai'nin Mazinger Z devi robot mangası ve anime franchise'ında bir film uyarlaması başlatan bir basın açıklaması yaptı. Basın bülteninin kendisi filmin canlandırılacağını belirtmiyor. Film, orijinal Mazinger Z manga ve televizyon anime dizisinin 45. yıldönümünü anıyor. Film geçici olarak Gekijōban Mazinger Z (Mazinger Z Film) başlıklı. Toei Animation projeyi üretiyor ve Toei filmi dağıtacak.



Toei yeni film için bir website kurdu. Filmin AnimeJapan 2017 etkinliğin'de Mart'ın 26 sında olacak  bir sahne etkinliği olacak.

Nagai, 1972'de Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde Mazinger Z manga'yı başlattı ve televizyon anime dizisini aynı anda  yaptı.  Animenin 1972-1974 yılları arasında 92 bölümü vardı ve anime'nin 68. bölümü, 17 Mart 1974'te yayınlandığında% 30.4 izleyici derecelendirmesi elde etti.


Hikaye, lise çocuğu Kōji Kabuto'nun süper robotu Mazinger Z'de dünya egemenliğine giren çılgın bir bilim adamı olan Dr. Hell'le savaşırken izliyordu.  Franchise, dört televizyon dizisi, en az dokuz film ve çeşitli orijinal video animasyon projeleri üretti.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları