Matsuoka Yoshitsugu, Tomatsu Haruka, Itou Tomohiko Sword Art Online Film Gösteriminde!
Matsuoka Yoshitsugu, Tomatsu Haruka, Itou Tomohiko Sword Art Online Film Gösteriminde!

Matsuoka Yoshitsugu, Tomatsu Haruka, Itou Tomohiko Sword Art Online Film Gösteriminde!

Sword Art Online filminin özel gösterimi 30 Ocak'ta Shinjuku Wald 9'da yapıldı ve Matsuoka Yoshitsugu (Kirito), Tomatsu Haruka (Asuna) ve yönetmen Itou Tomohiko’nun görüşleri alındı. Hayranlari ise şimdi 18 Şubat için her zamankinden daha da heyecanlılar.

Image

Filmin gösterim, haftada sadece sabahları yapılmasına rağmen böylece büyük bir hayran kitlesini durdurmadı. Konuklar, yeni AR cihazını giymiş bir halde Augma filminden sahnede göründüler. Yönetmen Itou, " Augma, Sony Creative Center  tarafından tasarlandı. Geçen sene popüler bir konu olan AR cihazları yakın gelecekte daha da popülerlik kazanabilirler!" şeklinde bir konuşma yapmıştır.

Image

Matsuoka (Kirito), film hakkında şunları söyledi: "Sword Art Online Filmi: Ordinal Scale, Sword Art Online derlemesi gibidir.Umarım hoşunuza gider "Tomatsu ayrıyeten şunları söyledi" Bu serinin yaratıcısı Kawahara Reki'nin orijinal bir hikayesidi bu yüzden senaryoyu aldıktan sonra heyecanlandım. Büyük bir gelişme sizi bekliyor, umarım herkes hoşlanır. " dedi.

Augma gerçek dünyada var olsaydı herkesin ne yapacağına dair bir soru da geldi. Matsuoka, "Evimden yola çıkıp bir zindan üzerinde çalışmak ve her gün macera yaşamak isterdim." diyerek büyük bir yanıt aldı. Tomatsu, "Bir Augma kullanarak ellerimi de serbest bırakarak komut dosyasını gerçekten görebilmek isterdim" demiştir. "Burda Matsuoka cevabı salladığını belirtmiştir. Son olarak, yönetmen Itou taraftarlara,"Sonunda beklediğiniz an geldi!" Dedi. Umarım filmi beğenip tadını çıkarabilirsiniz! "Diyerek sahne etkinliği sona erdi.

Image

Sword Art Online Film: Ordinal Scale Özel Tarama

Tarih ve Saat: 30 Ocak 11:30

Yer: Shinjuku Wald 9

Konuklar: Matsuoka Yoshitsugu (Kirito), Tomatsu Haruka (Asuna), yönetmen Itou Tomohiko

Oyuncu Yorumları

Matsuoka Yoshitsugu:

" Sword Art Online Film: Ordinal Scale gerçekten Sword Art Online derlemesi olarak görülebilir! Kayıttan üç ay sonra hala hareket ettiğimi yazmıştım. Sanatçıların uykudan çok çizmek gibi tutkuları vardır -umarım beğenirsiniz! "

Image

Tomatsu Haruka:

"Bu filmin cazibesi, bu dünyanın gerçek olabileceği heyecanıdır. Daha önce gördüğümüz VR'ye kıyasla AR arasındaki hafif farklar vardır, karakterler arasındaki farklı bağlantılar gibi çok önemli olaylar vardır.Umarım beğenmişsindir!"

Image

Sword Art Online Film: Ordinal Scale Ayrıntıları

18 Şubat'ta Ülke çapında açılış

Yayım: Aniplex

Çalışma Süresi: 119 dakika


©2016 Kawahara Reki / Kadokawa, ASCII Media Works / SAOMOVIE Project

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları