Mary to Majo no Hana'nın Açılış Sahnesini İzleyin
Studio Ghibli’den ayrılan çalışanlar tarafından kurulan Studio Ponoc’un ilk uzun metraj animasyonu Mary to Majo no Hana’nın açılış sahnesi yayınlandı.

Studio Ghibli’de yapımcılık görevinden ayrılan Yoshiaki Nishimura’nın kurduğu ve Studio Ghibli’den birçok çalışanın da katıldığı Studio Ponoc‘a Studio Ghibli’nin ruhani devamı olarak bakmak mümkün. Studio Ponoc’un ilk uzun metraj filmi Mary to Maja no Hana‘dan (Mary and the Witch’s Flower) açılış sahnesi yayınlandı.

Birinci fragman:

İkinci fragman:

Üçüncü fragman:

Hiromasa Yonebayashi‘nin (The Secret World of Arriety ve When Marnie Was There) yönetmenliğini yaptığı Mary to Maja no Hana, Mary Stewart’ın yazdığı The Little Broomstick isimli kitaptan uyarlandı. Filmin uyarlamasını, yönetmen Yonebayashi’nin yanı sıra daha önce The Tale of Princess Kaguya’da ismini gördüğümüz Riko Sakaguchi yaptı.


açılış sahnesi kaynak: indiewire

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları