Marvel Future Avengers Animesinin 2. Sezonu 30 Temmuz'da Prömiyer Yapacak
Dlife kanalı Cumartesi günü açıklama yaptı.

BS (yayın uydusu) kanalı Dlife Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Marvel Future Avengers animesinin 2. sezonu olan Marvel Future Avengers Sezon 2 animesinin 30 Temmuz'da başlayacağını duyurdu.

Yuzo Sato (Iron Man, Gokusen, Kaiji) yeni sezonu yönetmek için Studio Madhouse'a geri döndü ve Japon yazarı Ryuu King (Dragon Ball Super scripts, Marvel Disk Wars: The Avengers) yine serinin senaryosundan sorumlu ve Takahiro Umehara (İron Man, Beyblade, Claymore) ise karakter tasarımını yapıyor.

Marvel Future Avengers, Marvel çizgi roman süper kahramanlarından uyarlanmış animedir. İlk sezon, Temmuz 2017'de Dlife'de prömiyer yapmıştı.

Anime, Hydra tarafından yapılan kötü bir gen deneyinden dolayı süper güçler kazanan genç bir çocuk olan Makoto'yu izler. Makoto ve diğer gençler, Avengers'a "Future Avengers" adlı acemiler olarak katılırlar. Anime, Makoto'yu ve diğerlerini eğitim süreçlerini, kötülerle savaşmalarını ve büyümelerini konu alıyor.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2018-06-23/marvel-future-avengers-anime-2nd-season-premieres-on-july-30/.133316

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları