Mart'ta, Shonen Jump'ta 3 Yeni Manga Başlıyor
Kurogane/Mononofu yaratıcısı Haruto Ikezawa'nın yeni serisi 12 Mart'ta başlayacak.

Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinin bu yılki 13. sayısında Mart ayında 3 yeni manganın başlayacağı duyuruldu.

Image

Gege Akutami, Jujutsu Kaisen'i (Sorcery Fight, yukarıdaki resim) 5 Mart'ta başlatacak. Dergide, büyüyle lanetleri ortadan kaldırmaya çalışan karanlık bir fantezi hikaye anlatılacak. 

Shonen Jump, Akutami'nin "Nikai Bongai Barabarujura" adlı tek parçalık çalışmasını, 2016'da geleceğin sanatçıları için "Altın Gelecek Kupası" yarışmasının bir parçası olarak daha önce yayımlamıştı. 

Image

Haruto Ikezawa'nın Noahs Notes (küçük resimde üstte) isimli çalışması da 12 Mart'ta başlayacak.  
Ikezawa, Shonen Jump macerasına 2011'den 2013'e kadar süren kendo mangası Kurogane ile başladı. Ikezawa, daha sonra Mononofu'yu 2015'den 2016'ya kadar yayımladı. 

Kentarō Hidano'nun Ziga (küçük resimde altta) isimli mangası Rokurō Sano'nun orijinal hikayesi baz alınarak hazırlanacak ve 19 Mart'a yayımlanmaya başlayacak. Hidano'nun Shonen Jump'taki ilk çalışması, Hayato Yabuki'nin de yazımıyla 2010 yılında ortaya çıkardığı Kuro no Mansion isimli tek parçalık yapımdı ve kısa manganın 2 bölümlük versiyonu Shonen Jump Plus uygulaması için 2014 yılında hazırlandı. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları