Malevolent Spirits: Mononogatari Animesinin Promo Videosu , Kadro ve Oyuncuları Açıklandı
Oniguns'nun Malevolent Spirits: Mononogatari mangasından uyarlanan TV serisinin resmi web sitesi ve Twitter hesabından seriye dair promo videosu,kadro ve oyuncular hakkında bir açıklama yapıldı.

Ryuichi Kimura (Kemono Friends 2Aikatsu!) BN Pictures'ta serinin yönetmenliğini yaparken  Keiichirō Ōchi (The Quintessential QuintupletsThe Demon Girl Next Door) serinin kompoziyonunu üstleniyor.  Shiori Fujisawa karakter tasarımını John Kanda ve XELIK serinin müziklerini yapıyor.

TVアニメ『もののがたり』ティザーPV Animation「Malevolent Spirits: Mononogatari」official PV

Seven Seas manganın lisansını aldı. Şirket hikayeyi şöyle tanımlıyor:

       Ruhlar insanların dünyasına geçtiğinde eski objelere hakim olabilir ve fiziksel bir form kazanabilirler. Bunlara '' tsukumogami'' denmektedir. Tsukumogamiler kibar , şiddet yanlısı ya da bunların her ikisi arasında bir yerde olabilirler bu yüzden Saenome klanı onları barış içinde dünyada bir yıkıma sebep olmadan geri yollamaya çalışmaktadırlar.

       Kunato Hyouma bu klanın bir üyesidir fakat bir tsukumogami ondan önemli bir çaldığından beri daha az barış yanlısı biri haline dönüşmüştür. Hyouma'nın ruhlarla uğraşırken oluşan küstah öfkesi doğaüstü felaketlere yol açabilir. Hyouma'nın dedesi böyle bir durumun yaşanmasından korktuğu için onu Kyoto'da ruhlarla bir aile gibi yaşayan genç bir kadın olan Nagatsuki Butan 'ın yanına yollar. Hyouma ruhlarla mücadele ederken duygularını kontrol etmeyi öğrenebilecek mi yoksa kendi ruhu sonsuza dek öfkeyle ele geçirilmeye mahkum mu kalacak?

Takeo Ōtsuka - Hyōma Kunato

Takeo Ōtsuka - Hyōma Kunato

Yūki Takada -Botan Nagatsuki

Yūki Takada -Botan Nagatsuki

Onigunsō 'nun mangası  Shueisha's Miracle Jump  dergisinde Nisan ayında yayınlandı, 2016 Ocak ayından Ultra Jump dergisine geçiş yaptı. Shueisha , manganın 13.derlenmiş cildinin 19 Kasım'da yayınladı, 14. sayıyı 18 Mayıs'ta yayınladı. Manga aynı zamanda  Shueisha'nın Shounen Jump+ sitesinde devam etmekte.

Kaynak: MAL 

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları