Makoto Shinkai'nin Yeni Filmi 19 Temmuz'da
Tenki no Ko: Weathering With You filmi yağmuru durdurabilen bir kızı merkezine alıyor.

CoMix Wave Films, Makoto Shinkai'nin yeni anime filminin adının Tenki no Ko: Weathering With You (Weather Child: Weathering With You) olduğunu ve Japonya'da 19 Temmuz'da gösterime gireceğini açıkladı. 

Shinkai geçtiğimiz Ağustos, 2019'da gösterime girecek yeni bir film üzerinde çalıştığını duyurmuş ve Ekim 2016'da da "bir sonraki hikayem kuvvetle muhtemel gençliğinin doruğundaki kızları ve erkekleri konu edinecek." açıklamasında bulunmuştu.

Image

Posterdeki metinde "Dünyanın sırrını anlatan bu hikayeyi sadece o ve ben biliyorum" yazıyor. 

Lise öğrencisi Hodaka, izole bir adadaki evini terke dip Tokyo'ya yerleşir ama hızlıca buna pişman olur. Günlerini herkesten soyutlanarak geçiren Hodaka, nihayet gizli kapaklı bir dergide yazar olarak işe girer. İşine gidip geldiği günlerden birinde kalabalık ve yoğun şehrin üzerine yağmur yağmaya başlar ve Hodaka tam o gün Hina adında genç bir kadınla tanışır. Bazı sebeplerden dolayı Hina küçük erkek kardeşi ile yaşamaktadır, fakat yine de keyifleri yerindedir. Hodada, Hina'nın yağmuru durdurma ve gökyüzü temizliği gücünü öğrendiğinde arkadaşlıkları nasıl bir seyir alacaktır? 

Filmin oyuncularından Kotaro Daigo, Hodaka Morishima'yı ve Nana Mori de Hina Amano'yu canlandıracak. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları