Magical Girl Ore Mangası 13 Nisan'da Devam Ediyor
Pazartesi günü gösterime girecek olan anime uyarlaması, şimdi Crunchyroll'da yayınlanıyor.

Icchokusen Mōkon'un Magical Girl Ore (Maho Shoujo veya Magical Girl Boy)  mangasının televizyonu için resmi web sitesi, manga'nın 13 Nisan'da Fusion Product's Comic Be dergisinde yayınlanacak olan bir devamı olacağını açıkladı.

TV anime uyarlaması Japonya'da AT-X'de Pazartesi günleri saat 10:00'da ve Salı günleri Tokyo Mx'de yayınlanmaya başlayacak.

Crunchroll hikayeyi şöyle açıkladı:

"Aşk bir kızı daha güçlü yapar". Saki Uno yeni idol grubu Magical Twin'in bir parçası olarak çok çalışmaktadır. En çok hayranlık duyduğu kişi, idol grubu ortağı  Sakuyo'nun abisi olan Mohiro Mikage aynı zamanda en iyi idol grubu STAR ☆ PRINCE'in üyesidir.Onun için bir şeyler yapmaya hevesliydi ve bir gün bu hisler onu bir mucizeye götürdü.Saki birilerini kurtarmak istediğinde büyülü kıza dönüşmeyi bıraktı fakat  tam olarak beklediğini bilmez bir hale dönüştü.

Mōkon, 2012 yılında Fusion Product's Comic Be dergisinde orijinal manga'yı yayınladı. Fusion Product, 2014 yılında manga için iki tane derlenmiş kitap yayınlamıştı.

Kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-04-02/magical-girl-ore-manga-gets-sequel-starting-on-april-13/.129838

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları