Luck & Logic Kart Oyununun Yeni Sürümlerinin Çıkarılmayacağı Duyuruldu
The Taplogi ~TAP!Luck & Logic~ akıllı telefon oyununu desteklenmeye devam edecek.

Bushiroad'nun Luck & Logic kart oyunu için resmi web sitesi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Bushiroad, 27 Nisan'da "Trance Re: union 2" özel güçlendiricisinin ardından kart oyununa yeni sürümler çıkarmayı bırakacağını duyurdu.

Site, mağazalardaki turnuvaların Aralık ayına kadar destekleneceğini belirtti. Kural desteği Aralık 2019'a kadar devam edecek ve müşteri desteği Nisan 2020'ye kadar sunulacak. Bu yıl düzenlenecek kart oyunu için yaklaşan etkinlikler için resmi web siteleri daha fazla bilgi ile güncelleneceğini duyurdu.

                                                     Image

Kart oyunu Şubat 2016'da Japonya'da başlayıp, Ocak ayından önce başlayan bir anime serisi ile birlikte piyasaya sürüldü. Kart oyununun İngilizce versiyonu Haziran 2016'da piyasaya çıktı ve Mart 2017'de kullanımdan kaldırıldı.

Funimation, ilk Luck & Logic anime serisini yayınlarken Crunchyroll, Haziran 2017'de  Luck & Logic anime serisinden uyarlanan the Hina Logic serisini yayınlamaya başladıve Funimation İngilizce dublajını sağladı. Funimation, Mart 2017'de Luck & Logic animesini Blu-Ray üzerinden yayınladı.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları