Love Live yayın sırasında Twitter'da 1. oldu
Bu yılın yeni yıl kutlamalarından oluşan özel animelerin bir parçası olan Love Live! #lovelive hashtag'i ile twitter'da 1. oldu

‘Love Live! School Idol Project’ animesinin devamı olan ‘Love Live! The School Idol Movie’ Salı günü saat 17.00'da Japon televizyon kanalında yayınlandı. Film, bu yılın yeni yıl kutlamalarından oluşan özel animelerin bir parçasıydı. İzleyiciler #lovelive hashtag'i ve ‘Gekijoban Love Live’ (Love Live Film) kelimesi ile Twitter’da kutlama yaptı.

Image

Twitter kullanıcısı (@Umi_yohane_315) Salı günü #lovelive hashtag ve ‘Gekijoban Love Live!’  kelimelerinin Twitter’da trend olduğunu gösterdi. Tam da bu esnada hashtag, dünya sıralamasında 1. oldu ve ‘Gekijoban Love Live!’ dünya sıralamasında 6. oldu. Hashtag kullanan kişiler afişi 228,396 kere paylaştı ve 63,495 kez ‘Gekijoban Love Live!’ kelimesi tweetlendi.                                                                                                                                                                                                                 Image

Anime ile ilgili tweetler sıklıkla trend oldu . 'Yuri!!! on Ice' animesi geçen sonbaharda en çok tweetlenen animesi serisiydi, ardından 'Haikyu!!' ve 'Token Ranbu: Hanamaru' geliyordu. Fanlar geçtiğimiz Haziran seslendirmen Suzuko Mimori'nin 30. doğum gününü Twitter'da kutladı. Japonya'daki izleyiciler, Castle in the Sky'da yılda bir kez yapılan televizyon yayınını izliyor ve sihirli kelime olan ‘balse’ yi tweetliyorlar.

Love Live! The School Idol’ün galası Haziran 2015’te Japonya'da yapıldı  ve Aralık 2015’te sinema salonlarındaki gösterimi bittikten sonra 2.86 milyar yen (89 milyon falan yapıyor) kazandı. Film, Eylül ayında sınırlı sözleşmeyle Amerika’daki 28 sinema salonunda yayınlandı ve 115,840 Dolar kazandı.

Film, ayrıca Avusturalya, Yeni Zelanda, Çin Cumhuriyeti, Hong Kong, Güney Kore, Tayland, Malezya, Filipinler, Singapur, Vietnam, Brunei ve Endenozya'da da gösterime girdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları