Love Live! Sunshine!! Yeni Filmi Duyurdu
Love Live! Sunshine!! resmi olarak ekranlara döneceğini açıkladı!

Love Live! Sunshine!! filminin başlığı ve yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak yinede fanlar, en sevdikleri idol yıldızlarının sinemalara geri dönmesinden büyük heyecan duydu.

Love Live! School Idol Project'e yabancı olanlar için, seri ASCII Media Works, Dengeki G'nin dergisi,  Lantis ve Studio Sunrise arasındaki ortak bir projedir. 

ÖZET

Numazu Şehri'ndeki Uchiura'da olan, deniz kıyısındaki bir özel okulda, Uranohoshi Kız Lisesi öğrenci azlığından dolayı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Onlardan önceki idol grubu µ's dan esinlenerek, liseli dokuz kız, Takami Chika, Sakurauchi Riko, Matsuura Kanan, Kurosawa Dia, Watanabe You, Tsushima Yoshiko, Kunikida Hanamaru, Ohara Mari ve Kurosawa Ruby, Aqours adlı idol gruplarını kurarak okulu kapanmaktan kurtarmaya çalışacaklar.

Seri ilk kez 2010 yılında Dengeki G'de piyasaya sürüldü ve daha sonra birçok müzik CD'si, animasyonlu müzik videoları, manga, video oyunları ve iki sezonlu bir anime serisi yayınladı. İlk sezon 2013'te 13 bölüm yayınlandı ve ikinci sezon 2014'te aynı bölüm sayısı ile yayınlandı. 


Kaynak: otakumode

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları