Chainsaw Man'in Yaratıcısı Tatsuki Fujimoto'nun Look Back Mangası Anime Uyarlamasına Kavuşuyor
Tatsuki Fujimoto'nun en popüler one-shotlarından birinin animeye dönüştürüleceği gelen haberlerle doğrulandı

Chainsaw Man'in yaratıcısı Tatsuki Fujimoto'nun Look Back mangası kendi animesine kavuşuyor ve artık ilk resmi fragmanı ve yayın tarihi var.

Fujimoto's Look Back, Kiyotaka Oshiyama (Flip Flappers) tarafından yönetilecek ve 28 Haziran 2024'te yayınlanacak bir anime film uyarlaması olacak. Oshiyama aynı zamanda senaryoyu yazacak ve karakter tasarımından sorumlu olacak. Studio Ghibli'nin The Boy and the Heron ve Deca-Dence (ANN kaynaklı) filmlerinde yardımcı olan Studio Durian filmin animasyonlarını yapacak. Filmin ilk teaser görselini ve fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

 

 

劇場アニメ「ルックバック」特報

 

 

Fujimoto filmin gösterime girmesinden önce yorumda da bulundu. "Bu çalışma insanın kendi içinde sindiremediği şeyleri zorla sindirmek için yaratıldı" dedi. "Bunları çizim yoluyla tam olarak sindirebildim mi, emin değilim. Ancak bu eserin beyazperdede hayat bulmasında emeği geçen herkese son derece minnettarım. Yönetmen Kiyotaka Oshiyama, her anime meraklısının tanıdığı müthiş bir animasyon sanatçısı ve uyarlamayı yönetecek. Ben de bir anime hayranı olarak bu eserin hayata geçtiğini görmek için sabırsızlanıyorum."

Tatsuki Fujimoto'nun Look Back'ı Düşündürücü Bir Ergenliğe Giriş Hikayesi

Look Back film duyurusu, hayranların geçen ay film için bir web sitesi alan adı kaydını fark etmelerinin ardından dönen söylentileri doğruluyor. Look Back film uyarlaması yapılacak ikinci Fujimoto mangası olsa da, halen geliştirme aşamasında olan Chainsaw Man:Reze Arc ile birlikte gösterime girecek ilk manga olacak. Look Back, Kyoto Animation yangınına yaptığı göndermeler nedeniyle bazı tartışmalara yol açmış olsa da, Fujimoto'nun en düşünceli mangalarından biri olarak kabul ediliyor. CBR'ın Look Back incelemesi seriyi "dokunaklı bir reşit olma hikayesi" olarak nitelendiriyor ve türün tüm sevenlerine tavsiye ediyor.

VIZ,  hikayeyi  şöyle tanımlıyor:

Kendine aşırı güvenen Fujino ve içine kapanık Kyomoto daha farklı olamazdı, ancak manga çizme aşkı bu iki küçük kasaba kızını bir araya getiriyor. Sadece Chainsaw Man'in yaratıcısı Tatsuki Fujimoto'nun yaratabileceği dokunaklı bir büyüme ve hayata devam etme hikayesi.

 

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları