Live Animation Heart x Algorhythm'in Bu Sonbaharda 2. Sezonu Geliyor
Live Animation Heart x Algorhythm "sanal idol projesi" animesi için resmi web sitesi, ikinci sezonun geleceğini duyurdu.

2.  sezon, bu sonbaharda Çin ve Japonya'da prömiyer yapacaktır.

Proje, Japonya'daki NTT Docomo ve Çin'deki Migu arasındaki ortak bir projedir.

İlk sezon, ağustostan ekime kadar süren sekiz bölümlük bir seriden oluşuyordu. Anime, Japonya'da Nico Nico'da yayınlanmıştır.

KEI (Hatsune Miku) iki ana karakterin tasarımcısıdır. Ses aktörü Minori Suzuki (Macross Delta's Freya) Kilin'i (soldaki karakter) seslendirecek ve Emiri Iwai (Love Live! Sunshine!!, Girlish Number) Xi'yi (soldaki karakter) seslendirecektir.

Sanal idol Kilin yerli bir Japondur ve Japon kültürünü çok sevmektedir. Kendisi oldukça hırslı ve kaybetmekten nefret eden biridir. Sanal idol Xi yerli bir Çinlidir ve Çin kültürünü çok sevmektedir. Kendisi sessiz ve işleri kendi yoluyla yapmayı seven bir karakterdir.

Yaoyorozu anime studio (Kemono Friends) ve Just Production (Tesagure! Bukatsu-mono Encore)  prodüksiyonu denetleyecek ve Yoshitada Fukuhara (Kemono Friends, Love Rice) yapımcı olarak görev yapacaktır. DMM.futureworks, motion-capture ve 3D CG üretimi üzerinde çalışmakta ve W-Toon Studio seriyi animeleştirmektedir. Dwango interaktif öğeler ve yayın üzerinde çalışmaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları