Libra of Nil Admirari Switch Oyununun Ön Gösterimi Yayınlandı
Oyun 20 Eylül'de Japonya için piyasada.

Idea Factory çarşamba günü, Nintendo Switch için Otomate'in Nil Admirari no Tenbin: Irodori Nadeshiko oyununun tanıtım videosunu yayınladı. Oyun 20 Eylül'de piyasada olacak ve oyunun önceki serilerini de içerecek.

Yayınlanma, Otomate'in  Hakuōki için henüz çıkmamış yeni bir çalışmanın yanı sıra, Hakuōki Shinkai: Fūkaden and Code:Realize ~Bouquet of Rainbows~ 'u da içeren Switch için planlanan 12 sürümün bir parçası.

Idea Factory ve Otomate Nisan 2016'da ilk Nil Admirari no Tenbin: Teito Genwaku Kitan romantizm oyununu piyasaya sundu.Şirket, geçen Eylül ayında gönderilmiş olan Nil Admirari no Tenbin: Kuroyuri Enyōtan adlı bir devam filmi çıkardı. Satoi ve Yuma Katagiri sırasıyla illüstratör ve senaryo yazarı olarak görev aldılar.

Oyunun hikayesi 20. yüzyılın başlarında Taisho Dönemi'nde belirlendi - çağlar hariç 15 yıl (gerçek hayatta olduğu gibi) bitmedi, ancak 25 yıl sürdü. Eski ihtişamından düşen ailesini korumak için, bir kız bilmediği bir adama evlenmeye karar verir. Ancak, yapmadan önce, küçük kardeşi, elinde eski bir kitapla gizemli bir ateş ile intihar etmeye çalışır.

 

Daha sonra "Fukurō" olarak da bilinen The Imperial Library Information Assets Management Bureau (İmparatorluk Kütüphanesi Bilgi Varlıkları Yönetim Bürosu) şaşkın kızdan önce ortaya çıkar. Fukurō'a göre, okuyanlar üzerinde büyük bir etki yaratan Lanetli Tomes denen kitaplar vardır. Dahası, kız kardeşi olayından dolayı Lanetli Tomurların çevresinde bir "Aura" görme yeteneğini kazanmıştır. Şaşkınlığına rağmen, kız eski hayatını terk etmeyi seçer.

Orijinal oyunun 12 bölümlük bir anime uyarlaması, 1 Nisan'da Japonya'da yapıldı.  Crunchyroll,  seriyi yayınladı. Oyun ayrıca 1-9 Kasım tarihleri arasında Zenrosai Salonu'nda Tokyo: Space Zero'da oynanacak bir sahne oyununa da ilham kaynağı oluyor.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları