Levi Yeni Attack on Titan 2 Oyununda LAWSON'un Üniformasını Giyiyor
Oyun Japonya’da 15 Mart'ta Batı’da ise 20 Mart'ta piyasaya sürülecek.

Levi, tozlu duvarları terk ediyor ve market zinciri olan LAWSON ve Attack on Titan arasındaki en son kampanyanın raflarını stokluyor. KOEI Tecmo Games'in ilk Attack on Titan oyunu Levi için özel bir "Temizlik Kostümü" nü hazırlarken, LAWSON'un Loppi elektronik bilet makinelerinden veya HMV mağazalarından Attack on Titan 2 oyununu satın alanlar, Levi'nin yeni bir kostümünün indirme kodunu alacaklar. 

Daha önce LAWSON imzası olan mavi-beyaz çizgili üniformayı giymiş olan diğer karakterler arasında Is the order a rabbit?'deki hanımlar, Arpeggio of Blue Steel'deki karakterler ve Love Live!'den Umi Sonoda yer almakta.

Oyun Japonya’da PlayStation 4, PS Vita, Nintendo Switch, ve PC’ye ise Steam  üzerinden  15 Mart'ta Japonya’da piyasaya sürülecek.Oyunun normal kutulu ve sanal versiyonlarının fiyatı PS4, Switch, ve PC için 7,800 yen (260TL) ve PS Vita için 6,800 yen (226TL). Sadece dijital olarak satılan Deluxe Edition ekinde 20 ilave kostüm bulunacak ve PS4 için fiyatı 12,800 yen  (430TL), ve PS Vita için 11,800 yen (395TL) olacak.

"Hazine sandığı"sınırlı sürümü ise (aşağıda görüldüğü üzere) içinde oyun müziklerini içeren birCD, 8 karakter tılsımı (rozeti), ve iki adet A4 boyutlu poster olan bir paket barındıracak. Sınırlı sürümün fiyatı PS4 ve Switch için 14,800 yen (490TL) vePS Vita için 13,800 (460TL) olacak. Oyunun ilk kopyalarını alan kişiler Eren ve Levi'nin resmi olmayan kıyafetlerini açabilecekler. Dijital sürümünün önsiparişini verenler Christa ve Ymir'in resmi olmayan kıyafetlerini açabilecekler.

          Image

Oyun Kuzey Amerika’da ve Avrupa’da PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch,  PC ‘ye ise Steam üzerinden 20 Mart'ta piyasaya sürülecek.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları