Laid-Back Camp Animesi'nden 2. Tanıtım Videosu Geldi
4 Ocak'ta başlayacak animenin, ikinci tanıtım videosunda Rin Shima'nın kamp alanını görüyoruz.

Afro'nun Yurucamp mangasına dayanan Yurucamp (Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ) 2. tanıtım videosunu bugün yayınladı. Videoda, karakterlerden Rin Shima'yı kamp alanında görüyoruz.

Yumiri Hanamori, Nadeshiko Kagamihara rolünde,

Image

Nao Tōyama, Rin Shima rolünde,

Image

Sayuri Hara, Chiaki Ōgaki rolünde,

Image

Aki Toyosaki, Aoi Inuyama rolünde,

Image

Rie Takahashi, Ena Saitō rolünde,

Image

Marina Inoue, Sakura Kagamihara rolünde.

Image
Bu oyuncu kadrosuna ek olarak Akio Ohtsuka hikaye anlatıcı olarak kadroda yer alacak.

Anime, 4 Ocak'ta AT-X, Tokyo MX, Sun TV, KBS Kyoto ve BS11 kanallarından yayınlanacak. Ayrıca Crunchyroll da animeyi stream eden servisler arasındaki yerini alacak. Yoshiaki Kyougoku (Kuroko's Basketball and Robotics;Notes episode director, Tokyo Ghoul unit director) seriyi C-Station (STARMYU, Dragonar Academy) adına yönetirken,  Jin Tanaka (Kirakira ☆ Precure a la Mode, Anne-Happy) seri kompozisyonunu ele alacak ve Mutsumi Sasaki (Dragonar Academy, Chaos;HEAd, Phantom ~Requiem for the Phantom~) karakterleri tasarlayacak. Akiyuki Tateyama (Kuma Miko: Girl Meets Bear, Idol Incidents) ise MAGES isimli müziği besteliyor.

Diğer ekip üyeleri ise şu şekilde:

Renk Tasarımı: Taeko Mizuno
Sanat Yönetmeni: Yoshimi Umino
Fotoğraf Yönetmeni: Hiroaki Tanaka
Müzik Yönetmeni: Takeshi Takadera

Asaka açılış şarkısı "SHINY DAYS,"i performe ederken, Eri Sasaki kapanış şarkısı "Fuyu Biyori."yi performe ediyor. İki şarkının da yer aldığı single CD 24 Ocak'ta çıkacak. 

Bu ruhu dinginleştiren outdoor manga iki genç kızı baz alıyor. Rin, Fuji Dağı'nın görüntüsüne karşı kamp yapmayı çok seviyor, üstelik yalnız başına. Nadeshiko da Fuji Dağı'nı görebileceği yerlere pedallamayı seven biri. Rin ve Nadeshiko karşılaştıklarında bir kamp servünenine başlamış olurlar; birlikte ramen yerler ve görüntünün tadını doyasıya çıkarırlar. Yen Press manganın ilk cildini Mart 2018'te yayımlayacak. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları