Kono Sekai no Katasumi ni Anime Filminin Genişletişmiş Versiyonu
Film, 20 Aralık'ta 30 dakikalık genişletilmiş versiyonla vizyona girecek.

Kono Sekai no (Sara ni Ikutsumono) Katasumi ni [In This Corner (and Other Corners) of the World] resmi web sitesinde Fumiyo Kouno'nun mangasından uyarlanan ve aynı ismi taşıyan filmin genişletilmiş versiyonunda yeni karakter Teru'nun perspektifinden izlediğimiz bir hikaye barındırıyor. Teru'yu ise Kana Hanazawa canlandırıyor. Web sitede ayrıca film için yeni bir tanıtıcı video da yayınlandı.

花澤香菜がテル役に決定!『この世界の(さらにいくつもの)片隅に』本編映像一部解禁

Genişletilmiş versiyonlu film Japonya'da 20 Aralık'ta gösterime giriyor. 

Yeni versiyon aslında 2018 Aralık'ta izleyici ile buluşacaktı ama yapımı üstlenenler izleyicilerin beklemesine değecek bir prodüksiyon kalitesine sahip olduğundan emin olmak istedikleri için bir yıl kadar ötelendi. 

Genişletilmiş versiyonda 30 dakikalık bir metraja sahip. Filmin yönetmeni Sunao Katabuchi (Black Lagoon, Mai Mai Miracle) bu hikayenin planlamasını manganın yazarı Kouno'nun onayı ile tamamladı.  Konseptin ardındaki yeni yaklaşım bize daha çok yaşamın bakış açısını sunacak, aslında mangadan daha fazla sahne barındıracak da diyebiliriz. 

Image

Yeni sahneler Suzu ve Rin'in 1944 sonbaharında ve 1945 baharında yollarının yeniden kesişmesini gösteriyor. Yeni sahnelerden biri olarak karşımıza şu hikayede mevcut filmde: Suzu kız kardeşi Sumi için endişelenirken Eylül 1945'te Makurazaki Tayfunu da gerçekleşir. 

Non yeniden Suzu'ya sesi ile can verirken, kotringo müzikleri yeniden besteleyecek ve yeni bir şarkı olan "Kanashikute Yarikirenai" (It's Sad and I Can't Bear It) de seslendirecek.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları