Kono Oto Tomare!: Sounds of Life Animesinin 2. Sezonundan Yeni Görsel Geldi
Anime, 5 Ekim'de prömiyer yapacak.

https://cdn.animenewsnetwork.com/thumbnails/max700x700/cms/news.3/151111/visual.jpg

Amyū'nun Kono Oto Tomare!: Sounds of Life (Kono Oto Tomare!) mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, Cuma günü 2. sezondan yeni bir görsel paylaştı.

Animenin ikinci yarısı Japonya'da 5 Ekim'de Tokyo MX1 ve BS11'de prömiyer yapacak. Anime, daha sonra 7 Ekim'de AT-X ve Tochigi TV'de, 9 Ekim'de WOWOW'da ve 14 Ekim'de Hokkaido TV'de yayımlanacak. Anime, 5 Ekim'de Japonya'da FOD'da da yayımlanmaya başlayacak.

Shouta Aoi,  "Harmony" adlı yeni açılış tema şarkısını seslendirecek ve Yūma Uchida yeni kapanış tema şarkısını performe edecek.

Anime yılın 2. çeyreğinde yayımlanacak.  Nisan ayında ilk kısım yayımlanmıştı. Funimation, Kono Oto Tomare!: Sounds of Life adı altındaseriyi yayınlıyordu ve 27 Nisan'da İngilizce dublajlı olarka prömiyer yaptı. Funimation, animenin 2. sezonunu da yayımlayacak.

Ryōma Mizuno, Platinum Vision'da (Saiyuki Reload Blast, Servamp, Devils' Line) animeyi yönetiyor. Ayumu Hisao (Devils' Line, Sword Oratoria: Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side) senaryoları yazıyor ve denetliyor,  Junko Yamanaka (ReLIFE, Servamp) karakter tasarımcısı ve Toshimitsu Kobayashi (Spice and Wolf II, Aoharu x Machinegun) yan karakter tasarımcısı olarak görev yapıyorlar. Yamanaka ve Kobayashi, her ikisi de baş animasyon direktörleri olarak, Hideaki Oba ise danışman olarak görev yapıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları