Koisuru Asteroid Animesi 3 Ocak'ta Prömiyer Yapacak
Animenin resmi web sitesi açıkladı.

Quro'nun Koisuru Asteroid (Asteroid in Love) mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, animenin Perşembe günü, 3 Ocak'ta AT-X, Tokyo MX, Sun TV, KBS Kyoto, TV Aichi ve BS11'de prömiyer yapacağını açıkladı.

Daisuke Hiramaki (WATATEN!: an Angel Flew Down to Me) Doga Kobo'da animeyi yönetiyor. Yuka Yamada (WATATEN!: an Angel Flew Down to Me, Miss Kobayashi's Dragon Maid) serinin senaryolarını yazıyor. Jun Yamazaki (Three Leaves, Three Colors, Uzamaid!) karakterleri tasarlıyor.

Nao Tōyama, açılış tema şarkısı "Aruiteikō!"yu (Let's Go for a Walk!), Minori Suzuki ise “Yozora” (Night Sky) adlı kapanış tema şarkısını seslendiriyor.

Manga, gençken bir erkekle tanıştıktan sonra yeni asteroitler keşfetme sözü veren, liseye girdikten sonra astronomi kulübüne katılmayı hayal eden Mira'ya odaklanıyor. Fakat girdiği lise astronomi kulübünü, kayıt yaptırmadan bir yıl önce kaldırmıştır ve şimdi dünya bilimleri kulübü ile birleştirilmiştir.

Quro, mangayı Ocak 2017'de Houbunsha's Manga Time Kirara Carat dergisinde başlattı. Houbunsha, manganın 2. cildini 27 Mayıs'ta yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları