Kimi ni Todoke Animesine 3.sezon geliyor
13 yıl önce son bölümü yayınlanmış serinin yeni sezonu 2024 yılında çıkacak.

2009-2011 yılları arasında yayınlanmış tv animesi Kimi ni Todoke- From Me To You’nun 3.sezonu gelecek yıl Netflix’te yayınlanacak.Mamiko Noto (Sawako Kuronuma) ve Daisuke Namikawa (Shōta Kazehaya) 3.sezonda da seslendirmeye devam edecek.

Kimi ni Todoke season 3

Karuho Shiina 3.sezon duyurusuna özel bir illüstrasyon yayınladı:

 

Serinin bu kadar zaman sonra geri dönüşü, seri yayınlandığı zamandan beri animeyi sevenler için büyük bir sürpriz olsa gerek. O zamanlarda bundan keyif alanlardan biri de bendim. Çok şaşırdım ve çok çok sevindim. Kayıt sonrasını gözlemlemeyi başardım ve Sawako o eski Sawako’ydu, ve Kazahaya o eski Kazahaya’ydı. 10 yıldan fazla zaman geçtiğine inanamadım ve oyuncuların muhteşem performanslarından çok etkilendim. Resimler de çok tatlı! Her bölümün uyumu çok güzel, bu yüzden lütfen geri gelin ve bizimle tekrar tadını çıkarın!


serinin özeti:

Kuronuma Sawako mükemmel bir bayan baş karakterdir... Tabi bir korku filmi için. Kapkara saçları, uğursuz gülüşü ve sessiz yapısıyla bazen korku filmi karakteri Sadako ile karıştırılır. Ancak onun bu korkunç dış görünüşünün altında, çok yanlış anlaşılmış bir genç kız yatmaktadır. Uyum sağlamak için çok çekingen biri olarak, tek istediği biraz arkadaş edinmektir. Ama sınıfındaki popüler bir çocukla arkadaş olunca çok daha fazlasını kazanacaktır-- kendine biraz düşman edinmek üzeredir! (turkanime)

 

Shiina, Kimi ni Todoke mangasına 2006 yılında Shueisha's Bessatsu Margaret shōjo dergisinde başladı ve 2017 yılında bitirdi. Ardından Kimi ni Todoke Bangaihen: Unmei no Hito(Kimi ni Todoke Spinoff: Soulmate) spinoff mangasına 2018 yılında başladı ve 2022 yılında bitirdi. 

 

20 yaşında ve artık hititoloji öğrencisi değil yine de ne yaptığı ya da ne okuduğu hakkında hiçbir fikri yok. Yalan dünya ve kedilere bayılır. I'm fine diyip fine olmayan bir infp. Soru sormak isterseniz kapısı her zaman açıktır <3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları