Kemono Friends Pavillion Uygulamasının Video Ön İzlemesi 26 Ocak'da Yayınlanacak
Shindosha orjinal konsept ve çalışmasıyla adını duyurdu

Son zamanlarda yapılan bir canlıyayında UniqueWave'in yaptığı  Kemono Friends Pavilion akıllı telefon oyunu cuma günü çıkacağı duyuruldu. Oyunun resmi Twitter hesabı Pazartesi günü oyunun tanıtım videolarını yayınlamaya başladı.

Bushiroad ayrıca Aralık ayında oyun için bir televizyon reklamı yayınladı.

Oyunun aslında 2017 yılında çıkması planlanıyordu, fakat Ocak 2018'e ertelendi.Oyunun yapımcıları bütün fikirlerin ve bilgilerin oyuna aklatırlmasının daha fazla zaman alacağını söyledi.

                                                    Image

Oyunda, oyuncular Japari Manjū yemeklerini ve oyuncaklarını parkın çeşitli bölgelerine arkadaş çekmek için kullanıyorlar.Oyuncular Sandstars'ı SS Yazıcısı ile yeni Oyuncaklar yapmak için kullanabilirler.Oyun önceki uygulama ve animedeki karakterlerin yanı sıra yeni karakterler de sunuyor.Bazı karakterler belirli oyuncaklar ile nadir hareketler gerçekleştirebiliyor.Parka ilk giren her karakter, oyuncuların arkadaş arşivinde yeni bir klasör açıyor. Toplanan karakterler Kemo Talk'un 400'den fazla çeşidi ile sohbet edebiliyor.

Oyun için ön kayıt Ekim ayında başlatıldı, ve 200,000'in üzerinde insan çoktan ön kayıtta bulundu. Oyun, kaç kişinin ön kayıt yaptığına bağlı olarak, oyun içi bonus öğeleri ve gerçek hayatta ödüller kazanma şansı sunuyor.

Bushiroad Nisan ayında, geçen yaz yeni bir akıllı telefon oyunu yayınlamayı planladığını açıkladı.Anime'den önce piyasaya çıkan daha önceki akıllı telefon oyunundan farklı olarak, yeni akıllı telefon oyunu  animenin konusu etrafında şekilleniyor olacak.Bushiroad vakti zamanında demişti ki markanın "Project G" adlı  oyununun piyasa akıllı telefonlar için yeniden sürülmesine öncelik verilecek ve daha sonrasında anime ekibi ise  birden fazla oyun projesinin yapım aşamında olduğunu belirtmişti.

Nexon'un orjinal Kemono Friends aplikasyon oyunu 2016 başında başlatıldı ve Kemono Friends animesi yayınlanmadan önce 14 Aralık'ta sona erdi. 12 bölümlük televizyon animesi TV Tokyo'da ve TV Osaka'da 10 Ocak'da başlayıp 28 Mart'ta sona erdi. Seri yayınlandığı gibi Crunchyroll internet üzerinden yayınlanmasına olanak sağladı.

Animenin 2. sezonu ise planlanma aşamasında.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları