Karada Sagashi I Mangası 11 Mart'ta Son Buluyor
Korku Mangası Eylül 2022'de yayımlanmıştı

Shueisha'nın Shonen Jump+ çevrimiçi manga servisi; Welzard, Katsutoshi Murase ve Harumi Doki'nin Karada Sagashi I mangasının 22. sayısını cumartesi günü yayımladı ve manganın 11 Mart'ta yayımlanacak sonraki sayısında sona ereceğini duyurdu.

Karada Sagashi serisinin üçüncü mangası, Eylül 2022'de Shonen Jump+ web sitesinde başlamıştı. Anime senaryo yazarı Doki (Cyborg 009 Call of Justice, Ultraman, Ghost in the Shell: SAC_2045) senaryosuyla dikkat çekerken Murase bir kez daha sanatıyla övgü topluyor. Welzard ise özgün işiyle takdir ediliyor. Shueisha, manga'nın üçüncü ve derlenmiş final cildini 4 Nisan'da yayımlayacak.

Welzard'ın Everystar sitesindeki orijinal cep telefonu romanı, Murase'nin manga uyarlamasına ilham verdi. Hikaye, Haruka adında ölmüş bir öğrencinin hayaletini gören lise öğrencisi Asuka'nın etrafında dönüyor. Haruka, Asuka'dan bedenini bulmasını istiyor. Hikaye ilerledikçe Asuka ve arkadaşları okula dağılmış ve sekiz parçaya ayrılmış Haruka'nın cesedini bulmaya çalışıyorlar. Bu sırada kendilerini avlamaya çalışan "Kırmızı Kişi" hakkında daha fazla bilgi ediniyorlar. "Kırmızı Kişi" okuldaki yalnız öğrencileri öldürme amacıyla avlanıyor ve öğrenciler okul kapılarından çıkamadan karşılarında beliriyor. "Kırmızı Kişi" bir öğrenciyi öldürdüğü zaman öğrencinin bedenini sekiz parçaya ayırıp başka birini parçaları bulması için görevlendiriyor. Eğer Asuka, Haruka'nın bedenini bulamazsa gün tekrar edecek, Asuka ve arkadaşları ölmeye devam edecekler.

Murase, mangayı Shueisha'nın Shonen Jump+ web sitesinde Eylül 2014'ten Aralık 2017'ye kadar çizdi ve bu seri 100 milyondan fazla görüntülenme elde eden ilk seriydi. Shueisha, manganın 17. ve final cildini Şubat 2018'de yayımladı ve ciltler toplamda üç milyon kopyayı geçmeyi başardı. Murase, devam mangası olan Karada Sagashi Kai'yi Ocak 2018'de yayımladı ve Ocak 2019'da sonlandırdı. Shueisha, beşinci ve final cildini Mart 2019'da yayımladı.

Manga, Temmuz 2017'de Production I.G.'nin Tate Anime(Şu anki ismi Anime Beans.) uygulamasında çıkış yapan bir dizi kısa animeye ilham vermişti. Ayrıca manganın Japonya'da Ekim 2021'de vizyona girmiş bir live-action filmi bulunmaktadır.

 

Kaynak:ANN

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları