Kakuriyo no Yadomeshi TV Animesi'nin İlk Videosunda Oyuncular Tanıtılıyor
Seri, 2018 Bahar'da başlıyor.

Yazar Midori Yūma ve illüstrator Laruha'nın Kakuriyo Yadomeshi (Afterlife Inn Cooking) light novel'inin TV anime adaptasyonunun web sitesi ilk tanıtım videosunu yayınladı. Videoda ana kadro ve personel tanıtılıyor. 

Animenin yıldızları şöyle:

Nao Tōyama, Aoi Tsubaki rolünde,
Katsuyuki Konishi, Ōdanna rolünde,
Shun'ichi Toki, Ginji rolünde.

GONZO seriyi anime ederken Flying Dog müzik üretimini üstleniyor ve anime, 2018 Bahar'da başlıyor. 

Seri, ruhları görme yeteneğine (dedesinden geçen bir yetenek) sahip Aoi adında liseli bir kızı baz alır. Aoi yemek pişirme yeteneği ile gurur duyan genç bir kızdır. Bir gün, bazı ruhları beslerken birdenbire bir Tanrı ve "Tenshinya"nın efendisi (Göklerin Hanı) ortaya çıkıp Aoi'yi götürür. Dedesinin borçları nedeniyle onun gelin olması gerektiğini söylerler ama Aoi, bu düşünceden nefret eder ve Tenshinya'da çalışarak dedesinin borçlarını ödeyeceğini belirtir.

Image

Yūma, light novel serisini Kadokawa'nın Fujimi L Bunko'sunda bastı ve Kadokawa, 7. romanı 15 Kasım'da yayımladı. Ekim ayı itibari ile seri, 340.000 adet sattı.  

Wako Ioka, Kadokawa'nın B's Log Comic dergisinde romanın manga adaptasyonunu çizdi ve manganın 3. cildi 15 Kasım'da raflardaki yerini aldı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları