Kakegurui Live-Action Filmi Mayıs'ta Prömiyer Yapacak
Live-Action filmi için resmi Twitter hesabı bir poster de yayınladı.

Image

Homura Kawamoto ve Tōru Naomura'nın Kakegurui - Compulsive Gambler mangasının live-action uyarlamaları için resmi Twitter hesabı, posteri yayınladı ve Mayıs'ta prömiyer olacağını açıkladı. Posterdeki sloganda liseli kız için "JK" (jōshi kōsei) terimi kullanılarak "Bir liseli kız, jokerden bile daha güçlü" yazıyor.

Manga live-action serisine ilham kaynağı oldu ve ikinci sezon ilkbaharda MBS ve TBS 'Dramaism'de prömiyer yapacak. Oyuncular, serinin ikinci sezonu için rollerini değiştirecekler. Sayuri Matsumura, Yumemi Yumemite olarak katılıyor ve Elaiza Ikeda, Kirari Momobari'yi oynayacak.

10 bölümlük ilk sezon Japonya'da 14 Ocak'ta MBS'de ve 16 Ocak'ta TBS'de prömiyer yapmıştı. Tsutomu Hanabusa (Heroine Shikkaku, Asahinagu) seriyi yönetti. Netflix, Japonya dışında seriyi yayınlıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları