Kakegurui - Compulsive Gambler'ın Devam Serisi Gelecek Yıla Başlıyor
Bizim çatlaklar tam da sezonunda dönüyor.

Yüksek meblağlı ve cesur bahisli kumar, müstehcen mimiklerle birleşince anime hayranları dumur oldu ve "manyak lan bunlar" diyerek kendini izlemekten alıkoyamayan izleyiciler için daha fazla Kakegurui'nin gelmesi kaçınılmazdı! Homura Kawamoto ve Tohru Naomura’nın popüler mangasının bir anime dizisine ve live-action filme ilham olması zaten beklenen bir şeydi. Üstelik önümüzdeki yıl ilham olduğu animenin ikinci sezonu da geliyor. 

Image

Animenin 2. sezonunun geleceği Ocak 2018'de açıklanmış ama sonrasında ek bir bilgiyle önümüzdeki yıl yayınlanmaya başlayacağı duyurulmuştu. Studio MAPPA ve orijinal yaratıcı ekibin 2. sezonda da yer alacağı, gelen taze bilgiler arasında.  

Live-action film için home videonun tanıtımı için düzenlenen etkinlikte ise live-action filmin ikincisi ve anime dizinin devam sezonu için 2019 bahar ayı işaret edildi. İki yapım için de oyuncular rollerini üstlenmeye devam edecekler. 

Image



kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları