Johnny's WEST, Yeni "Kaptan Tsubasa" TV Animesi İçin OP Temasına Başladı
Yoichi Takahashi'nin klasik futbol spor mangasına dayanan son anime uyarlaması, 2018 Nisan'ında Tokyo TV'de başlıyor.

Yoichi Takahashi'nin  futbol  mangası "Kaptan Tsubasa", 2018 Nisan'ında bir kez daha bir TV animesine uyarlanıyor ve Japon grubu Johnny's WEST yeni TV animesi için açılış temasını gerçekleştirecek. Yeni Kaptan Tsubasa'nın açılış teması başlığı "Start Dash" .

Orijinal Kaptan Tsubasa mangası,  1981 - 1988 tarihlerinde Shueisha'nın Haftalık Shōnen Jump manga dergisinde yayınlandı ve seri, en son,  şu anda Shueisha'nın Grand Jump seinen manga dergisinde serileştirilen Kaptan Tsubasa:Rising Sun dahil olmak üzere 5  manga'ya ilham kaynağı oldu. Kaptan Tsubasa daha önce 3 TV animesine, 4 tiyatro anime filmine, çoklu video oyunlarına ve sahne oyununa uyarlandı.

Yeni Kaptan Tsubasa TV anime Toshiyuki Kato tarafından yönetilecek ve David Production' animasyon özelliklerine sahip olacak. Seri TV Tokyo'da 2018 yılının Nisan ayında başlayacak ve Viz Media,Kuzey Amerika ve Latin Amerika'da dağıtım lisansı aldı. Serinin hikayesi futbol dahisi Tsubasa Ozora ve onun takım arkadaşlarının büyümelerini ve antrenmanlar sayesinde gelişmelerini anlatıyor.

Kaynak:http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/02/03/johnnys-west-kicks-off-op-theme-for-new-captain-tsubasa-tv-anime

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları