Japon Hükümeti, Sword Art Online’dan Kirito’yu Siber Güvenlik Memuru Olarak İsimlendirdi.
Sword Art Online: Ordinal Scale Hakkında...

Resmi Sword Art Online: Ordinal Scale internet sitesi Cuma günü Japon Hükümeti’nin Stratejik Siber Güvenlik Ana Bölümü (NISC) Kirito’yu siber güvenlik memuru olarak atadı. Karakterin siber güvenlik memuru olarak atanmasının bir diğer nedeni NISC’in ve anime filminin arasındaki kampanya.

Posterdeki ana yazı, “İnterneti Koruyacağız.” diye okunuyor. Posterdeki “İnternet” yazısı, kanji karakterleri için “dünya”, anlamına geliyor. Ancak kelimenin yanında yer alan metin, "İnternet" olarak okunması gerektiğini ortaya koyuyor. 

Kirito ve diğer karakterler, Şubat 1 ve 18 arasında yer alacak Siber Güvenlik Farkındalık ayını desteklemek için posterler ve afişlerde yer alacak. Filmin vizyon tarihi Japonya’da 18 Şubat, ve 150 sinema salonunda yayına girecek. Siber Güvenlik Farkındalık Ayı’nın amacı, insanlardaki siber güvenlik bilgisini iyleştirmek, ve NISC etkinlikler düzenleyecek.

Filmin üretim komitesinin temsilcisi ve EGG FIRM anime şirketinin başkanı Nobuhiro Osawa, işbirliği duyurusu için bir mesaj önerdi. Nobuhiro Osawa, “Bence Sword Art Online’ın Siber Güvenlik Farkındalık Ayı kampanyasına seçilmesi büyük bir onur. Başlangıçtan beri Sword Art Online, oyunlardaki ölümlerin gerçek hayatta da ölümle sonuçlandığı fütüristik sanal gerçeklik üzerinde çalıştı.” Bu nedenle anime Siber Güvelik Ayı’na destekte yardım etmek için tam uyuyor. Osawa aynı zamanda internetin ve online oyunların tehlikeleri hakkında da tartıştı. “Bu kampanya sayesinde filme biraz ilgi gösterseler bile mutlu olacağım." dedi.

Film, Amerika’da 9 Mart 2017’de vizyona girecek. Eleven Arts, filmi Japonya’da İngilizce altyazı ile dağıtacak. Ülke genelinde gösterime girmeden önce, Aniplex of America, 1 Mart’ta Hollywood, Kalifornia’da ön gösterimi gerçekleştirecek.

Şirket Film'in Hikayesini Şöyle Anlatıyor:

2022’de, dünyanın sanal gerçeklik seviyesi, dahi bir programcı tarafından oluşturulan NerveGear tarafından yükseltilir. Bu alet ilk tam dalış sistemidir, ve bununla birlikte, VRMMORPG oyunlarına sonsuz olanaklar sağlar. 2026’da Augma adlı yeni bir makine, NerveGear’a, ve onun sistemine karşı geliştirilir. Bu yeni nesil giyilebilir cihazın tam dalış gibi bir sistemi yoktur. Bunun yerine oyuncuları oyuna almak için Augmented Reality’yi (AR) kullanır. Aletin kendisi güvenlidir, kullanıcı dostudur ve oyuncuların oyunu bilinçli bir şekilde oynamalarını sağlar. Bu nedenlerle markette ani bir çıkış gerçekleştirir. Bu sistem için en popüler oyun bir ARMMORPG olan Ordinal Scale’dır (OS). Asuna ve takımı OS’u bir süredir oynarken, aralarına Krito’da katılmaya karar verir. Oridinal Scale’in sadece oyundan ve eğlenceden ibaret olmadığını keşfetmelerine az kamıştır...

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları