İstanbullu'lar Paprika'yı Hep Birlikte İzleyelim mi?
11 Şubat'ta Tasarım Atölyesi Kadıköy'de yapılacak gösterimde güzel hediyeler de olacak.

Hemen hemen 1 yıldır Tasarım Atölyesi Kadıköy'de anime gösterimleri düzenleyen mangAnime 11 Şubat'ta Paprika'nın gösterimini yapacak. Kış sezonunun son gösterimi olarak Paprika'yı belirleyen ekip bu dönemde ayrıca Lupin III: Castle of CagliostroExpelled From Paradise animelerinin de gösterimini yapmıştı. 

Tüm zamanların en iyi anime yönetmenlerinden biri kabul edilen ve hayata çok erken gözlerini yuman Satoshi Kon'un psikolojik/gerilim türündeki "Paprika" filminin gösteriminden sonra filmin analizi ve izleyicilerle sohbet gerçekleştirilecek. Etkinlik ücretsiz olduğu gibi tüm sinema ve anime meraklılarına açık.

Image

Ayrıca belirtmemizde fayda var, etkinliğe katılan kişiler arasından yapılacak çekilişle bir kişiye Kuzgun Çizgi Roman Evi'nden bir manga seti hediye edilecek. Ayrıca Tasarım Atölyesi'ndeki 1. yılları şerefine mangAnime minik Totoro'lar ve anime takvimleri de hediye edecek. 

Bu etkinliğe katılmak isteyenler mangAnime'nin Facebook adresindeki detayları inceleyebilirler. 

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları