Irregular at Magic High School'un Yeni Mangası 27 Nisan'da Geliyor
Yayımlanacak olan yeni manga, öğrenci konseyi seçimleri arkı odaklı olacak.

Katokawa'nın Dengeki Bunko dergisinin mart sayısında Yuzuki N Dash'ın Irregular at Magic High School'un (Mahouka Koukou no Rettousei) yeni mangasının derginin 27 Nisan'da çıkacak olan haziran sayısında olacağını duyurdu. Dergi çıkacak olan bu mangayı "Başkanlık Seçimleri Arkı" olarak gösterdi. Önizleme resminde de Shiba Miyuki, Saegusa Mayumi ve Nakajou Azusa var.

Yuzuki N Dash önceden Irregular at Magic High School: Summer Vocation Arc'ını (Aşağıdaki) Mothly Comic Dengeki Daioh dergisinde kasım 2016'dan derginin 27 Aralık'taki şubat sayısına kadar yayımlamıştı. 

                                                 Image

Yuzuki N Dush, Satou Tsutomu'nun romanları ve İshida Kana'nın karakter tasarımlarından temel alınarak mangayı oluşturmuştur. Kadokawa da Cumartesi günü 3 cildin derlemesini satışa sundu. Manga ise roman serisinin 5. cildinin uyarlamasıdır.

Square Enix, Kitaumi Tsuna tarafından roman serisinin ilk iki arkından uyarlama olarak yapılan Mahouka Koukou no Rettousei: Nyuugaku-hen (Enrollment Arc) ve Mahouka Koukou no Rettousei: Kyuukousen-hen (Nine School Competition) mangalarını yayımlamıştır.  Kitaumi tarafından yapılan ve roman serisinin 12. cildinin uyarlaması olan Mahouka Koukou no Rettousei: Double Seven-hen mangası da Square Enix'in Monthly G Fantasy dergisinde 2016 kasımında yayımlanmaya başlamıştır. Square Enix aynı zamanda Gin Amou tarafından yapılan ve roman serisinin 6 ve 7. cildinin uyarlaması olan Mahouka Koukou no Rettousei: Yokohama Souran-hen (Yokohama Disturbance Arc) mangası ve Majiko! tarafından yapılan ve roman serisinin 9, 10 ve 11. cildinin uyarlması olan Mahouka Koukou no Rettousei: Raihousha-hen (Visitor) mangasını yayımlamakta.

Kadokawa aynı zamanda Kitaumi Tsuna tarafından yapılan spin-off manga Mahouka Koukou no Rettousei: Yonkoma-hen, İkawa Waki'nin tanıtım mangası olan Mahouka Koukou no Rettousei: Tsuioku-hen ve The Irregular at Magic High School The Movie: The Girl Who Summons the Stars filmine dayalı Pinakes'ın mangasını yayımlamıştır. 

The Irregular at Magic High School kısa roman serisinin ve Monthly Comic Dengeki Daioh dergisinde yayımlanan Mori Yu'nun spin-off mangası The Homor Student at Magic School'un tüm hakları Yen Press'e aittir.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları