Irregular At Magic High School'un Filmi 12 Milyon Liradan Fazla Kazandı!
Salı günü The Irregular at Magic High School The Movie: The Girl Who Summons the Stars filminin resmi internet sitesi, filmin 400 milyon yenden fazla kazandığını açıkladı. Film, üçüncü haftasının sonunda gişe sıralamalarında hala ilk onda olmayı sürdürüyor.

17 Haziran'da gösterime giren ve ilk haftasında yaklaşık 107.000 bilet satarak 163 milyon yen (yaklaşık 5.20 milyon türk lirası) kazanan ayrıca Japon gişesinde beşinci sıraya yerleşerek kendini gösteren film ikinci haftasını altıncı olarak bitirerek 300 milyon yenden (9,54 milyon türk lirası) fazla kazandı ve başarısını devam ettirmeyi başardı.

Filmin yönetmenliği, televizyon serisinin de yönetmenliğini yapan Risako Yoshida tarafından 8-Bit stüdyosunda gerçekleştirildi. Orijinal serinin karakter tasarımını yapan Kana Ishida ve hikayeyi yazan Tsutomu Satou da bu film için seferberlik ederlerken Taku Iwasaki ise müzikleri besteledi.

Filmin Konusu

İlbahar mevsimi neredeyse gelmek üzereydi. Magic lisesindeki ilk yıllarını tamamlayan ve bahar tatiline giren 'düzensiz' ağabey Tatsuya ve akıllı küçük kız kardeşi, arkadaşları ile birlikte Ogasawara Adasında bulunan özel bir villada tatil yapmak için anlaştılar. Kokoa adında genç bir kız gelene kadar Tatsuya ve diğerleri tatillerini en iyi şekilde geçirmekteydiler. Bir deniz üssünden kaçan bu gizemli genç kız Tatsuya'ya bir dileğini iletti..


www.animenewsnetwork.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları