Home Cafe!
Home Cafe ve özellikler

Home Cafe!

Dünyanın en tembel yumurtası inanılmaz şirin hizmetkar kıza eşlik ederken home kafe'den ne sipariş verirdin?



Sanrio'nun Gudetama ve popüler hizmetçi cafe @home cafe, 28 Şubat'a kadar sürecek 

Gudetama × @home cafe Collab Cafe'yi tutmak için güçlerini birleştirdi. Bu küçük yumurtanın motivasyon eksikliğini belirttikten sonra, akihabara olan her şeyi sevmesinin lafı bile olmaz, buna bakmak zorundaydık



Gudetama ezici tembelliğiyle tanınabilir, ancak kesinlikle home cafe'nin kabarcık atmosferini nemlendirmek için yeterli değildir! Baş hizmetçi Hitomi bizi hevesli bir "Okaerinasaimase, goshujin-sama / ojou-sama" ile selamladı! "Gudetama omzuna otururken takılmaktan mutluluk duyar.





Gudetama tembellik yapıyor olabilirdi, ama çalışkan hizmetçilerimiz hep bizim için orada bir zil çemberinde bir gülümsemeyle vardı. Ayrıca, @home café'nin bulaşıcı müziği sayesinde, moe ruhuna girerken sorun yaşamadık!

Sipariş verdikten sonra, bu nefis uyuşuk peluşlarla oynamaktan direndik. Büyük Gudetama × @ home cafe çatal bıçağı ne kadar sevimli?




Yemek çıktığında Gudetama'nın tembel bir istirahat yeri yaptığını kaç tane lezzetli ve sevimli yemekten hayrete düşürdük








Bu işbirliği ile ilgili daha mühim haberler, her ziyaretçinin yalnızca Gudemaid öğle yemeğini değil, aynı zamanda her bir içecek siparişi için hediyelik eşyala yopladığını ortaya koyuyor!Bu hoş ödüller yeterli değilse, karşı konulmaz sınırlı sayıda Gudetama × @ ev cafe ürünleri de satın alabilirsiniz.





Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları