"Hisone to Masotan" Ana Karakterlerlerini Seslendiren Oyuncularla Tanışın
BONES stüdyosunun yapımını üstlendiği seri, 12 Nisan'da Japonya'da prömiyer yapacak.

Yaklaşan TV animesi  Hisone to Masotan resmi web sitesi bugün 90 saniyelik ilk PV yayınladı. Videoda ana karakterlerin seslerini duyuyoruz, başrol Hisone Amakasu 25 yaşındakı Misaki Kuno tarafından seslendiriliyor.Bu video anime'nin Tokyo MX, BS Fuji ve Gifu Housou'da 12 Nisan prömiyeri için hazırlandığını doğruluyor.

Anime, BONES stüdyosu, Shinji Higuchi ve Mari Okada tarafından ortaklaşa yaratılmıştır. Higuchi,Hiroshi Kobayashi yönetmen ve Yoshiyuki Ito karakter tasarımcısı olarak görev yapıyor.

Animenin hikayesi şöyle anlatılıyor:

"Dürüst ve saf Hisone Amakasu, çaylak bir Özel Savunma  yetkilisidir. O bazen masum kelimelerle istemeden insanları incitiyordu ve insanlarla mesafeyi korumak umuduyla Özel Hava Savunma Ekibi'ne katılmaya karar verir.Bu karar, hayatını derin biçimde değiştiren bir karşılaşmaya yol açar. Tabanda gizlenmiş bir ejderha Hisone'u pilot olarak seçti. Hisone ile gökyüzüne çıktığında, bir ejder pilotu olmak kaderi kararlaştırıldı. Ejderhaların dünyanın geleceği için bir anahtara sahip olduğu söyleniyor ..."

Ve ilk bölüm "Bu Çılgınlık":

"Hisone Amakasu, çok dürüst olduğu için istemeden insanların kalbini kırar. Bir ilişki yaşamak istemediği için  Japonya Özel Hava Savunma Takımı(JASDF) 'na katılır ve Gifu üssünde görevlendirilir. Bir gün Hisone "8. hangara" gönderilir ve orada ejderhaya çarpar. Ejderha eski çağlardan beri JASDF tarafından yönetilir ve OTF (Organic Transformed Flyer) adı verilir. Bir ejder pilotu olarak Hisone'un yeni yaşam evresi böyle başlar."

Ana Görsel

Ana Görsel

Ana karakter seslendirmeleri:

 

  Hisone Amakasu: Misaki Kuno

  Nao Kaizaki: Tomoyo Kurosawa 

  El Hoshino: Maki Kawase

  Liliko Kinutsugai: Satomi Arai 

  Mayumi Hitomi: Kaori Nazuka 

 

  Sada Hisamoto: Romi Pak

  Haruto Okonogi: Yuki Kaji

  Yutaka Zaito: Yukitoshi Tokumoto

  Remi Kakiyasu: Rie Kugimiya

  Hiroki Ikushima: Junichi Suwabe

  Hiroshi Sosoda: Jouji Nakata



Kaynak:http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/02/28/meet-main-characters-with-their-voices-in-hisone-to-masotan-1st-pv

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları