Hiroya Oku'nun GIGANT Mangası Tanıtıldı
Yeni manga Gantz, Inuyashiki'nin yaratıcısı tarafından bugün paylaşıldı.

Shogakukan, GIGANT için bugün tanıtıcı bir video yayınladı. Hiroya Oku'nun yeni mangası Shogakukan'ın Big Comic Superior Dergisi'nin Ocak itibari ile sayfalarını süsleyecek. Kōtarō Nishiyama'nın sesinden manganın hikayesi anlatılırken videoda manga çizimleri ön plana çıkıyor.

Manganın merkezinde, babası film yapımcısı olan Yamada Yoko isimli bir lise öğrencisi yer alıyor. Bir gün, bir film festivaline başvurmayı planladığı bir filmi çekmek için arkadaşlarıyla dışarı çıktığında, büyük göğüslü yetişkin bir video oyuncusu olan Papiko'nun posterinden gözlerini alamaz.

Image

Oku, Inuyashiki manga serisinin 10. cildini 22 Eylül'de tamamladı. Kodansha Comics Kuzey Amerika'da mangayı basarken, Crunchyroll seriyi dijitalize etti. Manganın anime adaptasyonu da 12 Ekim'de Amazon'un Anime Strike servisi üzerinden stream etmeye başladı.  Manga aynı zamanda 2018 yılında yapılacak bir live-aciton'a da ilham vermiş durumda.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları