Higanjima X Vampire Animesinin Yeni Oyunculardan Oluşan Bir Özel Bölümü Geliyor
Multimedia stüdyosu Tetra bugün bir YouTube videosuyla, Kōji Matsumoto'nun mangası Higanjima'nın (Nirvana Island) kısa anime uyarlaması olan Higanjima X'in "özel bir bölüm"ünün geleceğini açıkladı.

Yeni anime için web sitesinin yaptığı bir diğer bonus duyurulardan birisi de "yeni bir ses aktörü ile yepyeni  bir animasyon" oldu.

Ryōsuke Aoike, Tetra ve Fever Creations'dan yönetmen olarak geri döndü ve Mitsuhiro Taniguchi de senaryo yazarı ve prodüktör olarak geri döndü. Misaki Ōira ise bir kez daha karakterleri tasarlıyor olacak.

12 bölümlük Higanjima X animesi, Ekim 2016'da ilk kez gösterime girdi ve Mart ayında sona erdi. Animenin neredeyse her bölümünde, o bölümün karakterleri seslendirenlerin rolleri tek tek değiştirildi. Anlayacağınız ses aktörleri her üç bölümde değişti; Sho Hayami, birinci ila üçüncü bölümdeki tüm karakterlerin ses aktörlüğünü yaptı, Shigeru Chiba, dördüncü bölümden altıncı bölüme kadar, dokuzuncu bölümden yedinci bölüme kadar Tomokazu Seki ve 10. ila 12. bölümlerde ise Kouichi Yamadera ses aktörlüğü yapmıştır.


ÖZET

Orijinal manganın hikayesi, insan ırkı ve vampirler arasındaki nihai savaşın ortasında olan Akira adlı bir adamın başından geçmektedir. Japonya'nın vampir adasına dönüşmesine yalnızca 47 gün kalmıştır.

Blu-ray için tanıtım videosu:

Higanjima manga serisi, iki live-action filmine ve iki live-action drama serisine uyarlanmıştır. Higanjima Deluxe adlı ikinci live-action filmi, Ekim 2016'da Japonya'da yayınlanmıştır.

©2016 "Higanjima X" Production Committee/Tetra

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları