Heroine Shikkaku'nun Yaratıcısı Momoko Koda, Atashino! Mangasını Bitiriyor
Aynı çocuktan hoşlanan iki arkadaşın hikayesini konu alan manga geçtiğimiz yıl başlamıştı.

Shueisha'nın Bessatsu Margaret Dergisi'nin bu yılki Aralık sayısında Momoko Kōda'nın Atashino! (Mine!) mangasının final yapacağı duyuruldu. Bu sayıda aynı zamanda derginin gelecek sayısında gerçek bir final olacak bir yan hikayeye yer verileceği de belirtildi. 

Manga, her zaman aklından geçenleri dile getiren Akoko'yu ve en iyi arkadaşı Mitsuki'yi merkezine alıyor. Sınıf tekrarı yapmak zorunda kalan Naomi onların sınıfına düştüğünde arkadaşlıkları büyük bir savaşa dönüşür. 

Image

Kōda, Bessatsu Margaret Dergisi'nde bu hikayeyi Eylül 2017'de başlattı. Shueisha 24 Ağustos'ta üç ciltlik bir derleme seti yayımladı. 

Kōda'nın 10 ciltlik Heroine Shikkaku (No Longer the Heroine) mangası da aynı dergide 2010-2013 yılları arasında yayımlanmış ve Eylül 2015'te bir live-aciton'a ilham vermişti. Kōda ayrıca Bessatsu Margaret'te 13 ciltlik Sensei Kunshu mangasını da 2013-2017) da yayımladı ve bu manga yine bir live-action'a (geçtiğimiz yıl yayınlandı) ilham oldu. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları