Hazır mıyız, Başlıyor: BEASTARS 2. Sezon
İkinci sezon Ocak 2021'de başlayacak.

BEASTARS animesinin ikinci sezonu (Paru Itagaki'nin mangasının adaptasyonunu yapan Orange tarafından) Ocak 2021'de başlıyor.  

Fakat öncesinde Legoshi ve Louis'in sert bakışlarını ön plana çıkaran ve duygu yoğunluğuna boğan ana görsele doyasıya bakalım. İkinci sezonda Pina (Yuki Kaji tarafından seslendiriliyor), Free (Subaru Kimura tarafından seslendiriliyor) ve Ibuki (Taiten Kusunoki tarafından seslendiriliyor) gibi yeni yeni karakterler de katılıyor.

Image

2. Sezon, Fuji TV'nin + Ultra block servisinde ve Netflix'te yayınlanacak.

Viz Media, 9. cildinin şu an ön siparişte olduğu BEASTAR'ın hikayesini şöyle özetliyor: 

Öğrencilerin kelimenin tam anlamıyla avcılar ve avlar olarak kategorize edildiği lisede, kırılgan olan barışı koruyan şey kişisel ilişkilerdir. Peki aralarında kim bir Beastar (doğal olarak güvensizlikle dolu bir toplumda lider olmaya mahkum akademik ve sosyal bir rol model)?


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları