Harukana Receive Animesi'nin Tanıtım Görseli ve Ana Kadrosu Belli Oldu
Plaj voleybolu içerikli animenin yapımını C2C, yönetmenliğini Toshiyuki Kubooka üstleniyor.

Nyoi Jizai’nin* Harukana Receive mangasına ait animenin resmi internet sitesi ve Twitter hesabı, ana kodrosunu açıklayan tanıtım göreseli ile birlikte Cuma günü açıldı.

Haru

Anime, Toshiyuki Kubooka (Berserk: The Golden Age Arc) yönetmenliğinde C2C yapımcı firması tarafından gerçekleştirilecek. Touko Machida (A Centaur's Life, Wake Up, Girls!) serinin scriptlerini ve bestelerini yapacak. Takeshi Oda (Onee-chan ga Kita, Tenchi Muyo! Ryo Ohki 4) karakter tasarımları ile birlikte ana animasyon yönetmenliğini yapacak.

Manganın lisansına sahip Seven Seas Entertainment önümüzdeki Eylül ayında (Kuzey Amerika’da**) ilk cildi yayınlamayı planlıyor. Firma hikâyeyi şu şekilde anlatıyor:

Lise öğrencisi Haruka, Okinawa’ya taşındığında kendini evinin ön kapısının sağ tarafındaki kumsala hayran olmuş olarak bulur ve kuzeni Kanata ile birlikte bir voleybol takımı kurmaya karar verir. Gelgelelim ki kuzeni Kanata bu iş için çok kısa olduğu için voleybolu yıllar önce bırakmıştır. Haruka onu Gençler Turnuvası'ndan önce spora başlamasına ikna edebilecek midir?

Harukana Receive

Nyoi Jizai’nin mangası ilk olarak Houbunsha firmasına ait Manga Time Kirara Forward dergisinde Ağustos 2015 yılında yayınlanmaya başlamıştır. Eylül 12’de manganın dördüncü cildi de tamamlanmıştır.

* KaynaktaMangakanın ismi ve soyadı birleşik yazılmıştır. (Ç.N.)

**Japanya dışında Linans sahibi firma (Ç.N.)


Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-11-23/harukana-receive-anime-reveals-teaser-visual-main-staff/.124417

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları