Happy Sugar Life Animesi 12 Bölüm Devam Edecek
Animenin resmi web sitesi duyurdu.

Tomiyaki Kagisora'nın Happy Sugar Life mangasının anime uyarlaması için resmi web sitesi, animenin 12 bölümden ve 4 home videodan oluştuğunu belirtti.

Seri TBS ve MBS'de 13 Temmuz'da saat 25: 55'te ( Japonya saati ile) prömiyer yaptı.Anime "Animeism" program bloğunda yayınlanıyor. Seri, Japonya'da ve Japonya dışında Amazon Prime Video'da yayınlanıyor.

Psikolojik korku mangasının hikayesi, genç kızlarla birlikte yaşamaya başladığı zaman sevginin anlamını bulduğuna inanan güzel bir liseli kız olan Satō Matsuzaka'ya odaklanıyor. Daha önce, Satō etrafındaki herhangi bir erkeği asla reddetmedi, ama bu Shio ile tanıştığı zaman değişiyor. Gizemli kızın geçmişi ve yaşı belli değildir. Satō, Shio ile birlikte olduğunda, sevgi sandığı çok tatlı bir his yaşar. Bu hissi korumak için, Satō cinayet bile olsa her şeyi yapmaya hazırdır.

Keizou Kusakawa (Kan Colle, Fuuka) baş direktör olarak görev yapıyor ve Nobuyoshi Nagayama (My girlfriend Shobitch), Ezo'la'da animenin yönetmenliğini yapıyor. Touko Machida (DIVE !!) serinin senaryosundan sorumlu. Shōko Yasuda (Seven Mortal Sins) karakterleri tasarlıyor.

Yasuyuki Itou fotoğraf yönetmeni olarak görev yapıyor. Yayoi Tateishi ses yönetmeni ve Koichiro Kameyama müzikleri besteliyor. Nanawoakari, açılış tema şarkısını seslendiriyor ve ReoNa, animenin kapanış tema şarkısı olan "Sweet Hurt" u performe ediyor.

Kagisora, 2015 yılında mangayı piyasaya sürdü. Square Enix, 22 Mart'ta manganın 7. cildini yayınladı. Yen Press, mangayı lisansladı.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2018-07-14/happy-sugar-life-anime-listed-with-12-episodes/.134274

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları