Hajimete no Gal Mangası'nın 600.000 Kopyası Var
600.000 kopya iddialı bir sayı.

Meguru Ueno'nun Hajimete no Gal (My First Girlfriend is a Gal) mangasından derlenmiş 5. kitabın üzerindeki band 26 Aralık'taki manganın 600.000 kopyaya sahip olduğunu ortaya çıkardı.

Ueno, Kasım 2015'te Kadokawa'nın Monthly Shōnen Ace dergisinde mangayı piyasaya sürdü. Beşinci cildi, Blu-ray Disc'de orijinal bir anime ile birlikte sınırlı sayıda satıldı.

Sevgili bulmak Jun'ichi'nin sandığından daha zordur. Jun'ichi'nin arkadaşları bir gyaru (gal) olan Yame Yukana'ya çıkma teklifi etmesi için onu zorlarlar. Fakat işler pek de beklendiği gibi gitmez. Ve "ilklerin" serisi başlamış olur.

2017 Temmuz'da TV animesine de uyarlanan Hajimete no Gal, Crunchyroll tarafından Japonya dışındada İngilizce alt yazı ile stream edilirken, Funimaition İngilizce seslendirme olarak servis etti. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları