Hadi İnşallah: Yuri!!! on Ice Anime Film, 2019'da Ekranlarda
Yuri!!! on Ice the Movie: Ice Adolescence için ekip geri dönüyor.

Osaka'da düzenlenen Yuri!!! on Concert etkinliğinde ekip, isim, 2019 yayın tarihi ve tanıtıcı bir görsel paylaşıldı. 

The Yuri!!! on Ice the Movie: Ice Adolescence (Yuri!!! on Ice Gekijō-ban: Ice Adolescence) için geri dönecek ekibin listesi şu şekilde: 

Orijinal Konsept: Mitsurou Kubo x Sayo Yamamoto

Yönetmen / Düzenleme: Sayo Yamamoto

Orijinal Senaryo Konsepti / Orijinal Karakter Tasarımı: Mitsurou Kubo

Karakter Tasarımı: Tadashi Hiramatsu

Müzik: Taro Umebayashi, Taku Matsushiba

Müzik Yapımcısı: Keisuke Tominaga (PIANO)

Animasyon Yapımcısı: MAPPA

Yardımcı besteci Taku Matsushiba, aşağıda görsellerini göreceğiniz Yuri!!! on Concert etkinliğini denizaşırı ülkelerde de yapmayı planladıklarını anlattı.

Ayrıca anime filmin yukarıda gördüğünüz görselini kazanma şansı da var: Animenin resmi Twitter hesabını takip eden ve 4 Temmuz'ta (Japonya saati ile) # ユ ー リ 映 画 化 etiketine yorum gönderen 10 rastgele kişiye poster versiyonu gönderilecek. 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Ekip Nisan 2017'de anime filmin geleceğini açıklamıştı. 

Ekim 2016'da Japonya'da TV'de gösterime başlanan yapım Crunchyroll'da da yayınlandı. Henüz izlememiş olanlar için kısaca hikayesi: 

Artistik Buz Pateni müsabakasının Grand Prix finalinde tüm Japonya’nın umudunu omuzlarında taşıyan, ancak ezici bir şekilde mağlup edilen Yuuri Katsuki’nin etrafında dönmektedir. Kyushu’daki evine dönen karakterimiz, bir yarısının buz patenininden emekli olmak, diğer bir yarısının ise devam etmek istediğini hissetmektedir. Bu karışık duygular içerisinde dönüp dururken, kendisini ailesinin evine kapatır. Aniden, arka arkaya beş kere dünya şampiyonu olan buz patenisti Viktor Nikiforov, yanında kendisinden kıdemli olanları çoktan yenmiş genç bir Rus artistik patinajcı olan Yuri Plisetsky ile birlikte önünde belirir. Viktor, Yuri ve Yuuri’nin üçü de, eşi benzeri görülmemiş Gran Prix serisi üzerine olan meydan okumayı kabul ederler.



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları