Gurazeni Beyzbol Animesinin Ekim'de 2. Sezonu Geliyor
İlk sezon 6 Nisan'da prömiyer yapmıştı.

Yūji Moritaka ve Keiji Adachi'nin Gurazeni beyzbol mangasının TV animesinin resmi web sitesi Cuma günü, 2. sezonun Ekim ayında BS SkaPer'de (SKY PerfecTV!) prömiyeri olacağını açıkladı! İnternet sitesi ayrıca ikinci sezon için bir fragman yayınladı.

Ayumu Watanabe (Space Brothers, Doraemon: Boku no Umareta Hi, If Her Flag Breaks) 2. sezon için geri dönecek ve Hideo Takayashiki (Kaiji, One Outs, Rideback) senaryoyu yazacak.

Animenin ilk sezonunun son bölümü Cuma günü yayınlandı. Oyuncu ve yönetmen Takeshi Kitano, eski profesyonel beyzbol oyuncusu Masahiro Yamamoto ve komedyen Yuki Iwai bölümde konuk olarak rol aldı.

Gurazeni animesi 6 Nisan'da prömiyer yapmıştı ve Crunchyroll, Japonya'da yayınlanan animeyi Gurazeni: Money Pitch adıyla yayınlıyordu.

Watanabe, Studio DEEN'de ilk animeyi yönetirken, Takayashiki anime senaryolarını denetledi ve yazdı. Kenichi Ohnuki (Major, Gundam Build Fighters, Digimon Universe: Appli Monsters) karakterleri tasarladı.

Animenin hikayesi, oyuncunun performansının yıllık maaşını belirlediği bir beyzbol takımına odaklanır.Hikaye, 8 yıldır ekibin sert sistemi altında hayatta kalmak için savaşan, garip solak bir atıcıyı izliyor.

Yazar Moritaka ve sanatçı Adachi,  2010'da seriye başladı. Manga, 2013'te 37. Kodansha Manga Ödülleri'nde en iyi manga ödülünü kazandı. Seri  Kono Manga ga Sugoi'de 2. sırada yer aldı! Ayrıca,  5. Manga Taisho Ödülleri'nde aday gösterilmişti.

Manga serisi, 2014 yılında 17 cilt ile sona erdi, ancak yaratıcılar aynı yıl Gurazeni: Tokyo Dome-hen devam mangasını piyasaya sürdü. Tokyo Dome-hen şubat ayında sona erdi, ancak 29 Mart'ta Gurazeni: Pa League-hen adlı yeni bir seri başlatıldı.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-06-22/gurazeni-baseball-anime-gets-2nd-season-in-october/.133287

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları