Gunjō no Magmell Mangası TV Anime Oluyor
Shueisha Pazar günü yaptığı açıklamada, Çinli manga yaratıcısı Dainenby'nin Gunjō Magmell (Magmell of the Sea Blue) adlı mangasının bir TV anime uyarlamasının geleceğini açıkladı.

Hayato Date (Naruto, Naruto Shippūden, Saiyuki) seriyi Studio Pierrot'da yönetiyor. Chūji Mikasano (Tokyo Ghoul, Tokyo Ghoul √A, Tokyo Ghoul:re) senaryodan sorumlu ve Yasuharu Takanashi (Fairy Tail, Naruto Shippūden, Boruto: Naruto Next Generations)  müziği bestelemektedir.

ÖZET

Fantastik seri, aniden okyanusta ortaya çıkan Magmell adlı yeni bir kıtanın ortaya çıkması ve yeni bir keşif çağının başlamasını anlatmaktadır. Kaşifler, bilinmeyen yaşam formlarını ve kaynaklarını bulmak için adaya girerler ancak birbiri ardına birçok felaket yaşarlar. Manga, kaşiflere yardım eden yardım görevlileri olarak yaşayan gizemli genç erkekleri anlatmaktadır.

Dainenbyō, Haziran 2015'te Shueisha'nın Shonen Jump+ uygulamasında mangayı başlattı ve Shueisha, 27 Nisan'da 59'uncu bölümünü yayınladı. Shueisha, manganın dördüncü cildini 4 Temmuz'da yayınladı.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları