Great Pretender Anime'si 2024'te Razbliuto Devam Filmini Çıkarıyor.
Yeni karakter Dorothy, dünya çapında yayınlanacak devam animesinde tanıtıldı.

Wit Studio'nun orijinal televizyon anime serisi Great Pretender'ın resmi web sitesi, serinin 2024'te dünya çapında yayınlanması planlanan Great Pretender razbliuto adlı bir devam filmi olarak yeni çalışmasını açıkladı.

Anime Japonya'da DMM TV'de gösterime girecek. Crunchyroll animeyi Çin dışında 200'den fazla ülkede yayınlayacak ve Manga Productions Orta Doğu'daki 16 ülkede animenin ana lisansını elinde bulunduruyor.

 

Aşağıdaki yeni tanıtım görseli, yetenekli bir dolandırıcı olan yeni karakter Dorothy'yi tanıtıyor.

Animede ilk animedeki kadronun büyük bir kısmı geri dönüyor. Hiro Kaburagi yönetmen olarak geri dönüyor, ancak şimdi Taku Kishimoto ile birlikte serinin kompozisyonundan da sorumlu ve önceki baş yazar Ryota Kosawa şimdi senaryo denetimi için kredilendirildi. Mai Teshima artık yönetmen yardımcısı. Shōsuke Ishibashi, baş animasyon yönetmeni olarak Kyoji Asano'nun yerini aldı ve baş animasyon yönetmeni kredilerinde geri dönen Hirotaka Katō'ya katıldı. Keita Shimizu artık tasarım için kredilendirilmezken, Akiyo Okuda ve Shōsuke Ishibashi kredilendirilmeye devam ediyor. Yumiko Sudou artık geri dönen sanat yönetmeni Yūsuke Takeda ile birlikte sanat yönetmeni olarak anılıyor.

Anime, Temmuz 2020'de Fuji TV'nin +UItra programlama bloğunda prömiyerini yaptı. Anime, toplam 23 bölüm için iki saat (bir yılın çeyreği) sürdü.

Netflix, animeyi Ağustos 2020'de Japonya dışında yayınlamaya başladı. Netflix, animeyi dünya çapında özel olarak yayınladı, ancak dünyanın geri kalanından önce Japonya'da yayınladı.

 

Anime Limited, animeyi Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık ve İrlanda'da kendi bünyesinde yayınlıyor. Şirket hikayeyi anlatıyor:

 

Kendini "Japonya'nın en büyük dolandırıcısı" olarak tanımlayan Makoto Edamura, çoğunlukla yaşlı insanları ve ara sıra yabancı gezginleri hedef almaktadır. Ancak Tokyo'da görünüşte hiçbir şeyden haberi olmayan bir Fransız turisti dolandırmaya çalıştığında, sıradan bir iş gibi görünen bu işin onu Los Angeles'a kadar götüreceğini ve ünlü Hollywood tabelasına baş aşağı bağlanacağını hayal bile edemez... Ve onu nasıl bir kaderin beklediğini henüz öğrenmemiştir!

Hiro Kaburagi x Yoshiyuki Sadamoto x Ryota Kosawa x Wit Studio - Yüzyılın en iyi ekibi tarafından yaratılan üst düzey bir animasyon eğlencesi -!

Hiro Kaburagi (Hozuki's Coolheadedness, My Little Monster, 91 Days) Wit Studio'da seriyi yönetti. Yoshiyuki Sadamoto (Evangelion, FLCL) karakterleri tasarladı. Ryota Kosawa (Parasyte canlı aksiyon filmi, Always: Sunset on Third Street live-action film serisi) senaryoları yazdı ve Yutaka Yamada (Tokyo Ghoul anime serisi, Vinland Saga) müzikleri besteledi. Yapımcılığını Maiko Okada üstlendi.

Yamada açılış tema şarkısı "G.P. "yi besteledi. Merhum Queen şarkıcısı Freddie Mercury'nin The Platters şarkısı "The Great Pretender" cover'ı animenin bitiş tema şarkısıdır. Bu, Japonya'nın Mercury'nin bir şarkısını tema olarak kullanan ilk televizyon animesi.

 

Sanatçı Daichi Marui, Haziran 2020'de Mag Garden'ın Mag Comi web sitesinde ve LINE Manga hizmetinde animenin bir manga uyarlamasını başlattı, ancak manga Marui'nin kötü sağlığı nedeniyle Eylül 2020'de ara verdi.

 

Güncelleme: Crunchyroll, animeyi Çin dışında 200'den fazla ülkede yayınlayacak ve Manga Productions, Orta Doğu'daki 16 ülkede anime için ana lisansa sahip.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları