Gökten Erkek Yağıyor!
Pofuduk cinsinden... Sanrio maskotlarını seven genç erkekler hakkındaki anime Ocak 2018'de başlıyor.

Yeni key visiual, Sanrio Boys'un Hello Kitty, Pompompurin ve diğer Sanrio maskot karakterleri ile aşka düştüklerini gösteriyor. 

                    Image

Sanrio Boys, sevimli Sanrio karakterleri gizliden gizliye seven ve bu sevgiyi paylaşan liseli erkek öğrenciler hakkında mobil oyun, manga ve yaklaşmakta olan bir TV animesini de içeren karma bir medya projesi. 

Ayrıca, Sanrio Boys'un oyuncusu karakter profilleri de güncellendi. Soldan sağa olacak şekilde karakterler:

Shunsuke Yoshino
(Jun Osuka tarafından seslendiriliyor): 2. sınıf lise öğrencisi ve futbol takımının asist forvetidir. Shunsuke'nin soğuk ve ilgisiz bir kişiliği vardır, buna rağmen yine de popülerdir. En sevdiği karakteri Hello Kitty'dir ve futbol karşılaşmasını kazandıktan sonra taşığı Hello Kity cazibesi ile 'zafer tanrıçası' olarak saygı duyulur. 

Yuu Mizuno (Soma Saito tarafından seslendiriliyor): İlk görüşte alaycı görünen ancak aslında nazik ve ilgili bir karakter olan 2. sınıf lise öğrencisi, kız kardeşine küçük yaştan beri bakıyordur. En sevdiği karakter My Melody.

Kouta Hasegawa (Takuya Eguchi tarafından seslendiriliyor): 2. sınıf lise öğrencisinin sıradan yaşamı 'Sanrio Boys' ile tanışınca heyecanlı bir hal almaya başlar.  Kouta'nın en sevdiği karakter Pompompurin.

Ryou Nishimiya (Hiroyuki Kagera tarafından seslendiriliyor): İngiltere'de doğan ve kısa bir süre sonra da Japonya'ya geri gönderilen 1. sınıf lise öğrencisidir. Ryou kütüphane kulübünde olsa da, pek arkadaşı yok. Utangaç ve görünümü konusunda sürekli endişeli Ryou'nun en sevdiği karakter Little Twin Stars.

Seiichiro Minamoto (Yuma Uchida tarafından seslendiriliyor): Okçuluk kulübü kaptanı ve öğrenci konseyi başkanı olan 3. sınıf öğrencisi Seiichiro, diğer öğrenciler tarafından en güven duyulan karakter ve kendisinin en sevdiği kadarkter de Cinnamoroll.

Sanrio Boys, Masahi Kudo tarafından yönetiliyor ve Studio Pierrot'tan çıkacak. Anime dizisi 2018 Ocak'ta Japonya'da yayın hayatına başlayacak.


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları