Given Mangasının Devam Filmi Geliyor
Tanıtım videosu ve görseller yayınlandı.

   Fuji TV Çarşamba günü Natsuki Kizu'nun Given mangasının devam filminin anime filmi olacağını duyurdu. Film ekibi, Kizu'nun bir tanıtım videosunu ve teaser görselini yayınladı:

 

[ ギヴン ]続編アニメ映画制作決定ティザーPV

Manganın televizyon anime uyarlaması, Temmuz 2019'da Fuji TV'nin Noitamina programlama bloğunda prömiyerini yaptı. Anime, Noitamina'da yayınlanan "Bir erkek aşkı mangasına dayanan ilk anime" olarak yazıldı. Crunchyroll, diziyi Japonya'da yayınlandığı gibi yayınladı ve Ağustos 2022'de İngilizce dublajını yayınlamaya başladı. Crunchyroll hikayeyi şöyle anlatıyor:

   Her nasılsa, bir zamanlar çalmayı çok sevdiği gitar ve çok eğlenceli bulduğu basketbol oyunları çekiciliğini kaybetti... Ta ki Ritsuka Uenoyama, Mafuyu Sato ile rastgele tanışana kadar. Ritsuka, günlük hayatında müziğe olan tutkusunu kaybetmeye başlamıştı ama sonra Mafuyu'nun ilk kez şarkı söylediğini duydu. Şarkı kalbinde yankılandı ve aralarındaki mesafe değişmeye başladı...

   Kizu, mangayı 2014 yılında Shinshokan'ın Cheri+ dergisinde yayınladı. Shinshokan, manganın sekizinci derlenmiş kitap cildini Ekim 2022'de yayınladı. Viz Media'nın boys-love mangası için SuBLime baskısı serinin lisansını aldı ve yedinci cilt 10 Ocak'ta İngilizce olarak gönderildi.

   Manganın bir canlı aksiyon dizisi uyarlaması, Temmuz 2021'de Fuji TV'nin FOD (Fuji TV On Demand) yayın hizmetinde gösterildi. Crunchyroll, diziyi Japonya'da yayınlanırken yayınladı. 

   Manga 30 Mart'ta "önemli bir duyuru" ile sona erecek.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları