Gintama Manga'sının 3-Nen Z-Gumi Ginpachi-Sensei Spinoff Noveli Yeni Anime'ye Kavuşuyor
Tomohito Ōsaki'nin Ginpachi Sakata'yı bir lise öğretmeni olarak anlattığı spinoff animesi...

Gintama Ato no Matsuri etkinliğinde Pazar günü, Tomohito Ōsaki'nin Hideaki Sorachi'nin Gintama mangasının spinoff novel serisi olan 3-Nen Z-Gumi Ginpachi-Sensei'nin (Sınıf 3-Z'nin Öğretmeni Ginpachi) anime uyarlamasının yapılacağı duyuruldu.

Ōsaki'nin spinoff novel serisi Gintama Lisesi'nde geçiyor ve öğretmen Ginpachi Sakata (bir öğretmene yakışan kişiliğe veya görünüme sahip olmamasına rağmen) ile öğrencilerini anlatıyor. Hikaye ilk olarak 2006 yılında yayınlanmıştı. Shueisha novel serisinin son cildini 2018 yılında yayınlamıştı.

3-Nen Z-Gumi Ginpachi-Sensei daha önce birkaç Gintama anime serisi bölümünün sonunda kısa bir animasyon olarak gösterilmişti.

Sorachi'nin orijinal "bilim-kurgu dönem-drama komedi" mangası 2003 yılında başladı ve Haziran 2019'da 55 milyondan fazla kopya ile sona erdi. Manga, toplam 367 bölümden oluşan birçok televizyon anime serisinin yanı sıra önceki üç anime filme de ilham verdi. En son anime serisinin prömiyeri Temmuz 2018'de yapıldı. Manga ayrıca çeşitli orijinal video animelerine (OVA), etkinlik animelerine, iki canlı aksiyon filmine ve iki canlı aksiyon net spinoff'una ilham verdi. Viz Media manganın ilk 23 cildini İngilizce olarak yayınladı.

Orijinal manganın finaline odaklanan üçüncü ve son anime filmi olan Gintama THE VERY FINAL (Gintama: The Final), yeni hikaye unsurlarıyla birleştirilerek Ocak 2021'de Japonya'da gösterime girdi.

Eleven Arts, filmi Kasım 2021'de Kuzey Amerika sinemalarında İngilizce altyazılı Japonca ve İngilizce dublajlı olarak gösterime sundu. Eleven Arts ve Shout! Factory filmi Ocak 2022'de dijital olarak ve Şubat 2022'de Blu-ray Disc ve DVD olarak yayınladı.

Manga ayrıca, filme iki bölümlük bir ön bölüm olarak hazırlanan bir hikaye ile Gintama The Semi-Final adlı özel bir net animeye (ONA) de ilham verdi. Net anime (ONA), Ocak 2021'de online dTV platformunda yalnızca Japonya'da gösterime girdi. Filmin ayrıca Mirei Miyamoto tarafından yazılan ve Ocak ayında piyasaya sürülen bir romanı da bulunuyor.

Kaynak: ANN

https://twitter.com/gintamamovie/status/1637423681038340097?s=20

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları