Ghost in the Shell: SAC_2045 Anime'sinin 2. Uyarlama Filminin Başlığı ve Tanıtımı 23 Kasım'da Yayınlanacak
Ghost in the Shell: SAC_2045 The Last Human filmi 23 Kasım Perşembe günü prömiyer yapacak. Japonya'da seçkin sinemalarda vizyona girdikten kısa bir süre sonra Netflixte de yayınlanacak. Filmde Netflixte yayınlanan Ghost in the Shell: SAC_2045 2.sezonu derlemekle kalmayacak eklenmiş yeni sahneler de göreceğiz. Millennium Parade'nin anime nin 2.sezonu için hazırladığı tema şarkıları aynı zamanda filmin tema şarkıları olarak da kullanılacak.

 

Ghost in the Shell'in resmi web sitesi: SAC_2045 animesinin ikinci sezonunun uyarlama filminin başlığını, teaser fragmanını, görselini ve 23 Kasım Perşembe günü olan açılışını bildirdi.Kōkaku Kidōtai SAC_2045 Saigo no Ningen (Ghost in the Shell: SAC_2045 The Last Human) filmi, üç haftalık sınırlı süre boyunca ülke çapındaki 30 sinemada gösterime girecek.

 

『攻殻機動隊 SAC_2045 最後の人間』 特報|2023年11月23日(木・祝)劇場公開

 

İkinci sezon dünya çapında prömiyerini Mayıs 2022'de Netflix'te yaptı. Yönetmen olan Kenji Kamiyama ve Shinji Aramaki, animeyi Production I.G ve Sola Digital Arts stüdyolarıyla birlikte yönetti.Rus illüstratör Ilya Kuvshinov (The Wonderland) karakter tasarımcısıydı. Müziklerini Nobuko Toda (Sweetness & Lightning, The case files of Jeweller Richard) ve Kazuma Jinnouchi (Busou Shinki: Moon Angel) besteledi.

 

KAYNAK: https://www.animenewsnetwork.com/news/2023-08-23/ghost-in-the-shell-sac_2045-anime-2nd-compilation-film-reveals-title-teaser-november-23-debut/.201563

 

 

 

Anime izlemeyi de animeler hakkında sohbet etmeyi de severim. Bu aralar çok aktif değilim çünkü cennette kayboldum ;). Güzel bir söz bırakıyorum: Arkaya dönünce fark ettim ki, önümüzdeki yol da sonsuz yollardan farksız.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları